- Tepki
- 1,369
4. nesil idollere gelince, 2-3 kişi hariç, kimse gerçekten ünlü gibi görünmüyor... Sanki güzelce giyinip yayına çıkan 1-2 çocuk gibi hissediyorum. Yeni nesil LEŞ bence
Kimse gerçekten bir "idol" gibi görünmüyor, herkes Tiktokçular, influencerlar ve BJ'ler gibi bıdı bıdıcılar gibi aynı görünüyor.
Soruya Cevaplar
- [+75, -4] Geçmişte, 2. ve 3. nesilde, K-POP'un kendine özgü bir "köyden gelme" görünümü vardı, bu da yaydıkları hava buydu, ama şimdi sadece tüm idol şarkılarının Amerikan pop şarkılarının kopyası gibi geldiğini ve sadece şarkı sözlerini Korece söylediklerini hissediyorumㅋㅋㅋ Gerçekten böyle yapacaksan, sadece Amerikan pop müziği dinlerim.... Idol şarkıları tipik güçlü telaffuz ve biraz ucuz sesli bir ritme sahip olduğu için dinlemesi eğlenceli ㅠ Yeni konseptlerden ve kıyafetlerden bıktım, hepsi daha önceden gördüğüm bir şeye benziyorlar.
- [+64, -1] Öncelikle, herkes ve annelerinin Tiktok videoları çektiğini hissediyorum ㅋㅋㅋㅋ Bir noktada, ana işleri Tiktokçuluk olacak. İdol olarak tanıtılan Tiktokçular olacaklar.
- [+61, -0] Gerçekten, artık ünlüleri ve influencerları karıştırıyorum.
- [+58, -4] Yıldız faktörleri yok ve sahnede performans sergileyemiyorlar. Bu en büyük sorun. 2. ve 3. nesle bakarsanız, dans ve şarkı söyleme konusunda yetenekleri vardı ve canlı performans becerileri inanılmazdı. Sadece sahnelerini izleyerek ne kadar harika olduklarını anlayabilirsiniz. Ama 4. nesil sadece yetenek gösterisi için koreografiyi ezberlemiş bir grup çocuk gibi görünüyor, hatta fancam'lerini izlemek istememi bile uyandırmıyorlar.
- [+34, -0] Gerçekten, hepsi influencer gibi görünüyorlar.