- Tepki
- 2,517
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Olkesinlikle en cok minseok uyum sağlamıs süper görünüyoDünkü teaserlari aratmadi değilbence bu konsepte en çok xiumin uymuş saçlarına bayıldım
saclara uyum sağlasın diye bi sey denemisler ama bence cok ikonik duruyo bayıldımmKai'nin kaşlara n'apmışlar öyle ya?
büyük ihtimalle ısıklandırma yüzünden garip gelmistir diğer fotoğraflarda normal görünüyo cünküIşıklandırmadan dolayı mı bilmiyorum özellikle 2 fotoğrafta çok garip durmuş. Bilmem belki zamanla beğenirim.
bazıları albüm konsept fotoğrafları bazıları mv su an hangisi mv hangisi albüm cekimleri bilmiyorum ckskxjsksm konsept fotoğraflarını mv ile uyumlu mu yapıyor? dünküyle alakası yok bu çekimlerin eğer mv ile uyumluysa ne bekleyeceğimi bilemedim
bir de en çok xiumin yakışmış bu konsepte
sehunun ilk fotosunu da aespanın teaserına benzettim o sekilli baloncuklar falan aynı baya cjslxjskd ben de en cok kyungsooyu bekliyorum dünkü teaserlarda müthis görünüyodu büyük ihtimalle mv'de de merkez üye olurilk yorumum sana ahhsjajd bazı fotograflar iyi bazıları nct dream cekimi gibi olmus. oncekiyle cok alakasız, mv nasıl olacak daha da meraklandım. sehun'un garip şekilleri olan fotografı... mv'de dark bi sahneden sonra arkada bu garip şekiller ucuşmaz umarım shhshaja en merak ettigim teaser da ksoo'nun suan, bu cb kendini aştı
bayıldım bu yorumaKainin her seferinde mask ve fem oranını mükemmel şekilde ayarlaması şaka mıdır?? Vücudu kaslı, boyu uzun, teni esmer olduğu için ve bazı erkek idoller gibi estetik ve dolgu bağımlısı olmadığından üzerine atılan her türlü feminen konsepti kaldırabiliyor. Fotoğrafları sanki albüm için değil de Vogue için çekilmiş gibi