- Tepki
- 1,302
Bu hafta sonu üniversite sınavı var. Ben 9 yıl önce üniversite sınavına hazırlanırken bir hocamız bize "Bu kadar çalıştınız, çabaladınız elbette bunun bir karşılığını alacaksınız" demişti. (İnananlar için tam cümle: "Allah sizin bu çabanızı görüyor. Elbet bunun bir karşılığını verecek.") Ben sınava hazırlanırken de sonrasında üniversitede vize ve finallere hazırlanırken de hep bu söz ile kendimi motive ettim. Ve karşılığını aldım genelde. Elbette başarısız olduğum çok zaman oldu. Ama hani derler ya "inanmak başarmanın yarısıdır". Bence "inanmak, başarmanın hepsidir". Eğer başaracağınıza inanmazsanız başaramazsınız. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu.
Bence şuanda yapmanız gereken: başaracağınıza inanmak. Elinizden geleni yaptınız zaten. Bundan sonrası nasip.
Burada birbirimize güç verelim istedim. Kendinizi nasıl motive ediyorsunuz? Sizi motive sözler var mı? Varsa nedir?
Üniversite sınav stresi içinde olanlar bunları okuyup biraz olsun rahatlarlar umarım. Hafta sonu sınava girecek bütün herkese başarılar diliyorum. Umarım istediğiniz gibi sonuçlar alırsınız.
Bence şuanda yapmanız gereken: başaracağınıza inanmak. Elinizden geleni yaptınız zaten. Bundan sonrası nasip.
Burada birbirimize güç verelim istedim. Kendinizi nasıl motive ediyorsunuz? Sizi motive sözler var mı? Varsa nedir?
Üniversite sınav stresi içinde olanlar bunları okuyup biraz olsun rahatlarlar umarım. Hafta sonu sınava girecek bütün herkese başarılar diliyorum. Umarım istediğiniz gibi sonuçlar alırsınız.