Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Kendinizle Manita Olur Muydunuz?

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
evet arkadaşlar biraz lovesal konuşmak istedim kendinizle çıkar mıydınız? bir ilişki içinde artı eksi yönlerinizi söyleyerek cevap verinn
BEN %100 ÇIKARDIM.
artılarım:
-çok ilgiliyim ne durumda olursam olayım manitama mutlaka vakit ayırırım bebek gibi severim
-yanımdayken sıkılmak imkansız çok eğleniriz 👉👈
-anlayışlı ve uyumluyum kolay kolay kavga etmem
-sohbetim sarıyo
eksilerim:
-sağım solum belli değil her an soğuyup terk edebilirim. modum da çok dalgalı gün içinde 1000 kere düşer çıkar.
-iletişim problemlerim var bazen iletişime çok kapalıyım
-hassasım
-kıskancım

genele baktığımızda eksi yönlerim ilişkiyi dinamik tutacak şeyler olduğu için çok da eksi sayılmazlar(he aynen bbequite) LKSDŞGDKGŞDFKSŞİDKA bu yüzden kendime yüzlerce kez evet diyorum

2307

Fanbase Starter
Tepki
1,175
Kesinlikle evet.
Açık konuşmak gerekirse kendime aşığım ve kendim dışında bir bireye karşı bu duyguları besleyebileceğimi düşünmüyorum...
Bu bir itiraftır, kendime aşığım kakakamoanaoanaka

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Ay ben asla olmazdım
-hiç konuşkan değilim
- temastan nefret ederim
-asla kıskanmam dünyanın en rahat insanıyım sevgilim kız arkadaşının evinde kalsa bir şey demem
-asla bağlanmam
- özlemem
-şakasına da olsa bana küfür etse oturup ağlarım
-argodan nefret ederim
- pahalı hediye kabul etmem
- hesabı alman usülü öderim asla para ödetmem

Konu Sahibi
bbequitedontcry

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Ay ben asla olmazdım
-hiç konuşkan değilim
- temastan nefret ederim
-asla kıskanmam dünyanın en rahat insanıyım sevgilim kız arkadaşının evinde kalsa bir şey demem
-asla bağlanmam
- özlemem
-şakasına da olsa bana küfür etse oturup ağlarım
-argodan nefret ederim
- pahalı hediye kabul etmem
- hesabı alman usülü öderim asla para ödetmem
ay bazı özelliklerin çok güzel ama bazılarında da arkama bakmadan dönüp kaçardım mesela özlememek, kıskanmamak gibii kendimi değersiz hissederdim sanırım karşımdaki kişi böyle olsa

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
çıkardım tabii ki😌
artı yön
-seviyorum dediysem tamam cidden başkasına bakmam
-darlayan bir insan değilim bana neden yazmadın ya da ortadan 2 saat kaybolunca işin varsa bile söyle endişelendim(!) diye yaygara koparan tiplerden değilim
-anlayışlı bir insanım
-kıskanç değilim
-hassas bir insan değilim rahat takılırım
eksi yön
-karşı taraf sevgilisi varmış gibi hissetmeyebilir vpekcpskxl

Konu Sahibi
bbequitedontcry

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
çıkmazdım aşırı gelgitliyim bir gün çok seviyorsam diğer gün soğuyorum asla katlanamam kendim gibi insanlara
aşkım ben de öyleyim bence ilişkiye heyecan hehe
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kesinn çıkardım, aşık olurdum🫣

Artılarımı saymıyorum kendimi övmeyeyim şimdi 🤕
Eksilerim
- fazla kıskançlık yaparsa ve sürekli niye geç cevap verdin triplerine girerse soğuyabilirim..

bu kadar byaososjsh
ben de seninle çıkardım bu arada melek gibisinnnn anlayışlısın

Falondia

Trainee
Tepki
91
Ben olmazdım galiba ilgi arsızıyım eğer yeterli ilgiyi alamazsam hırçınlaşıyorum ve hayatımdaki kişiden uzaklaşıyorum. Onun dışında bağlanma problemlerim var en ufak şeyde acaba beni sevmiyor mu diye düşünüp kendimi her şeyden geri çekiyorum. Ben bile kendime zor katlanıyorum bazen.
Onun dışında iyi özelliklerim eğlenceliyim sohbetim sarar, sevince bebeğim gibi severim. Hayatıyla ilgili en gereksiz detayı bile anlatıyor olsa zevkle dinlerim bi de temas bağımlısıyım bu iyi bişey mi bilmiyorum gerçi hshdh

Konu Sahibi
bbequitedontcry

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Ben olmazdım galiba ilgi arsızıyım eğer yeterli ilgiyi alamazsam hırçınlaşıyorum ve hayatımdaki kişiden uzaklaşıyorum. Onun dışında bağlanma problemlerim var en ufak şeyde acaba beni sevmiyor mu diye düşünüp kendimi her şeyden geri çekiyorum. Ben bile kendime zor katlanıyorum bazen.
Onun dışında iyi özelliklerim eğlenceliyim sohbetim sarar, sevince bebeğim gibi severim. Hayatıyla ilgili en gereksiz detayı bile anlatıyor olsa zevkle dinlerim bi de temas bağımlısıyım bu iyi bişey mi bilmiyorum gerçi hshdh
ay ben seninle çıkardım çok iyi ilişki olurdu hem de ŞLDFKİDŞFGKŞDFKŞDİSFKSŞ başlığı da millete yürümek için açtım

Konu Sahibi
bbequitedontcry

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Ben asla cikmazdim. Cok katlanilmaz biriyim hemen bi halta aliniyorum soğuk omuz dediğimiz seyi vermekte üstüme yok, bi anda kaybolurum ortalıktan ayrıca çabuk sinirlenirim en sonunda ne yapiyorsan yap diyip engelleyebilirim. Ha tabii hicbir sey demeden de engelleme olasılığım var. Ayrica ASLA AMA ASLA bi sorunu cozmek icin konusmuyorum hemen uzaklasiyorum 😭😭😭 Yuruyen red flagim resmen umarim ilerdeki sevgilim benim twin flame falan olmaz yandik yoksa.
hiç de katlanılmaz değilsin???!!! ben senin bu gizemli hallerini seviyorum illa sevecek başkaları da vardır haha

haneull

Rookie Idol
Tepki
621
Ay bilemedim şimdi 😂😂
Sevgi noktasında aşırı verici bir insanım vakit nakit her şey verirdim tolere etmede iyiyimdir iletişimi yüksek biriyim ama cok daraltici bir yapımda var. Arama mevzusuna takığımdır mesela seven insan arayıp merak etmeli öldü mü diye 😂😂 bi de saman alevi gibi bir öfkem var akrep koç(ben oluyorum jdjdjdj) gibi burçlar ateşi harlamadıkça çabuk söner telafi de ederim djjdjdjd

Konu Sahibi
bbequitedontcry

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
, kıskançlığın boyutu önemli bence durduk yere değil de gerçekten haklı bir sebepten dolayı kıskanabilirsin,
dozunda kıskançlık dünyadaki en iyi şey bu aradaa kıskanılmayınca sorun çıkarıyorm biraz rahatsız bi kişiliğim