Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Kendinizle Manita Olur Muydunuz?

Konu Sahibi
bbequitedontcry

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Bu kaç oldu 😲 Harem mi kuruyorsun
7_Kocalı_Hürmüz_filminin_afişi.jpg
sonunda biri şu kızın playgirl olduğunu fark etti

Konu Sahibi
bbequitedontcry

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Konu Sahibi
bbequitedontcry

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
ben kendimle asla birlikte olmazdim. asiri kiskanc biriyim ve kiskandigimi asla belli etmem, kiskandigim zaman soguk yaparim bu kiskancligimin bazen ayrilmaya kadar gittigi zamanlar olmustu. bilerek kiskandirildigimi hissedersem de aninda sogurum ve cabuk sikilan biriyim, uzun iliskiye gelemiyorum.
senin pasif agresif kıskançlığını o kadar iyi anladım ki ŞSDKFİDŞGKŞDGKŞFDKGŞSDK bence tatlı bi özellik. akrep burcu işte. AYRICA UYUSANA NE İŞİN VAR BAŞLIĞIMDA

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686
Hayir cikmazdim ya. Bencil ozelliklerim var arkadas secerken bile zorlaniyorum. Mesela sosyalligi de asiri yalnizligi da asiri yasiyorum. Surekli konusmak beni darlardi mesela ya da sürekli aynı kişi. Arada yok olup şarj olup geri geliyorum bunu bir insandan beklemek bana bencilce geliyor. Çok yipratirdim muhtemelen ilişkiyi. Birlikte dibine kadar eğlenip ertesi gün arayıp sormak aklına gelmeyen bir insanım benim bile kendime tahammülüm yok nasıl kendimle çıkayım cabsnjsjskdjkd

Konu Sahibi
bbequitedontcry

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Hayir cikmazdim ya. Bencil ozelliklerim var arkadas secerken bile zorlaniyorum. Mesela sosyalligi de asiri yalnizligi da asiri yasiyorum. Surekli konusmak beni darlardi mesela ya da sürekli aynı kişi. Arada yok olup şarj olup geri geliyorum bunu bir insandan beklemek bana bencilce geliyor. Çok yipratirdim muhtemelen ilişkiyi. Birlikte dibine kadar eğlenip ertesi gün arayıp sormak aklına gelmeyen bir insanım benim bile kendime tahammülüm yok nasıl kendimle çıkayım cabsnjsjskdjkd
tam karşıdakini beni seviyor mu sevmiyor mu diye arada bıraktırıp kafayı yedirtecek kişisin sen..

Konu Sahibi
bbequitedontcry

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Kesinlikle çıkardım.

-Öncelikle çok sadığım.
-sarılmaya bayılırım. Herkesle sarılabilirim bu arada clhsjfhehd bence çoksel
-eğlenceliyim ve konuşkanım. Komikli şakalar yaparım.
-rahatıma düşkün ve evci olduğum için sürekli dışarı çıkalım diye darlamam
-güzel ve bakımlıyım

Neyse yeter kendimi övdüm

Eksi yönlerim
-biraz yapışkan ve temasa fazla bayılan biriyim. O yüzden beni bir sal ya diye isyan edebilir xkshfjje
-kıskancım
kızım sen benim ideal tipimsin işte 😭😭😭 senle yuva kurardım

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,302
Ben çıkardım. Canım kendim. 🥰
Artı yönlerim: düşünceli ve anlayışlı biriyim.
Sevdiğim insanlara yaptığım jestlerle sevgimi hissettiririm. Romantik biriyim bence.
Çok kıskanç değilim. Olması gerektiği kadar kıskancımdır.
Çok darlamam.
Eğlenceliyim. Konuşkanım ama aynı zamanda iyi bir dinleyiciyim de. Yani muhabbetim iyidir bence.
Az çok kültürlü biriyim.
Eksi yönlerim: emrivaki sevmem. Hani öncesinde mesajla müsait misin diye sormadan ararsa açmam, ani dışarı çağırırsa gitmem.
Evcimenim. Çok fazla dışarı çıkmayı sevmem. O yüzden sık buluşmazdım.
Vıcık aşk kelimelerini sevmem. (Aşkım canım cicim falan. Esprisine söylerim ama her zaman kullanmam).
Bazı konularda çekingenim. Sosyal hayatımda sıkıntı olabiliyor bu durum.
Hayatımın her evresinde ünlü adamlara hayranlık etmişimdir. Bundan vazgeçemiyorum. Bu durum sevgilim olacak kişiyi rahatsız edebilir. 😅

Tepki
297
belli ki gün mütevazi olma günü değil smsmsm kendimi dream gelin ve eş olarak görmem peki dmdmmdmdk ya düğün istemiyorum kendi evimi arabamı alabiliyorum kıskançlık nöö tartışmaya götürme işleri nööö erkek konularına ilgi desen var yemeğimi yaparkm zaten aile evinde bile evi temizleyen ben smms bi açık giyinmemiz var onuda kaldıramayanla uğraşamam zaten yallah ya habibi dmdmmd