- Konu Sahibi
- Tepki
- 4,156
sonunda biri şu kızın playgirl olduğunu fark ettiBu kaç oldu Harem mi kuruyorsun
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Olsonunda biri şu kızın playgirl olduğunu fark ettiBu kaç oldu Harem mi kuruyorsun
kriterlerine benim gibi uyan yoktur amaay şu sıralar da talibim çok
hadi evlenelim
benimle çıkmak için varsınVe eklemek isterim kendimle çıkmayacaksam ben neden varım?!?!?!
aşkım imzanda kai o kadar flörtöz bakıyo ki bizim aramızda bi şeyler başladı gibi haberin olsun DİŞLGKDŞFİGKDŞFKŞSDFSebep olması önemli gerçekten, tatmin edici bir neden olunca kıskanmak ilişkiye hareket katıyor
aynı anda yazdık seni melek suratlı şeytanOkuyunca bir kez daha aşık oldum
Adeta birbirimiz için yaratılmışız?????
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Kopyalama beni SelCopy
öyle söylemeee bak herkes kendine ne kadar yükseldi feyz al ve artı yönlerini düşün.Kendi kendime dayanamıyorum bir de kendim gibi biriyle sevgili olsam kafayı yerim
senin pasif agresif kıskançlığını o kadar iyi anladım ki ŞSDKFİDŞGKŞDGKŞFDKGŞSDK bence tatlı bi özellik. akrep burcu işte. AYRICA UYUSANA NE İŞİN VAR BAŞLIĞIMDAben kendimle asla birlikte olmazdim. asiri kiskanc biriyim ve kiskandigimi asla belli etmem, kiskandigim zaman soguk yaparim bu kiskancligimin bazen ayrilmaya kadar gittigi zamanlar olmustu. bilerek kiskandirildigimi hissedersem de aninda sogurum ve cabuk sikilan biriyim, uzun iliskiye gelemiyorum.
ay hepimizin kötü yönü var insanız herkes sevilmeye değerr love love loveO zaman kısa bir ilişkim olur çünkü uzarsa kötü yönlerimi göstermeye başlarım slkdwk
o zmaan kendinle çıkacaksın gece gece benim dertlerKendimi seviyorum tabii ki kız
ayy al bütün forum senin olsun cumburlop doymadın yakıskanç biriyle hayatta yapamam ama kelebekim ise olur🫶
tam karşıdakini beni seviyor mu sevmiyor mu diye arada bıraktırıp kafayı yedirtecek kişisin sen..Hayir cikmazdim ya. Bencil ozelliklerim var arkadas secerken bile zorlaniyorum. Mesela sosyalligi de asiri yalnizligi da asiri yasiyorum. Surekli konusmak beni darlardi mesela ya da sürekli aynı kişi. Arada yok olup şarj olup geri geliyorum bunu bir insandan beklemek bana bencilce geliyor. Çok yipratirdim muhtemelen ilişkiyi. Birlikte dibine kadar eğlenip ertesi gün arayıp sormak aklına gelmeyen bir insanım benim bile kendime tahammülüm yok nasıl kendimle çıkayım cabsnjsjskdjkd
Gördüğünüz yerde kaçın o yüzden cabsjjskd ben de kariyer falan yapayım baritam karşıdakini beni seviyor mu sevmiyor mu diye arada bıraktırıp kafayı yedirtecek kişisin sen..
kızım sen benim ideal tipimsin işte senle yuva kurardımKesinlikle çıkardım.
-Öncelikle çok sadığım.
-sarılmaya bayılırım. Herkesle sarılabilirim bu arada clhsjfhehd bence çoksel
-eğlenceliyim ve konuşkanım. Komikli şakalar yaparım.
-rahatıma düşkün ve evci olduğum için sürekli dışarı çıkalım diye darlamam
-güzel ve bakımlıyım
Neyse yeter kendimi övdüm
Eksi yönlerim
-biraz yapışkan ve temasa fazla bayılan biriyim. O yüzden beni bir sal ya diye isyan edebilir xkshfjje
-kıskancım
blink army aşkına çok bile gelmişTekrar düşün fazla gelgitli
Ekli dosyayı görüntüle 5754