- Tepki
- 2,850
herkesi özledim andromedayı özelllikle özledim çünkü hiç bir yerden ulaşamıyorum ona
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlBlogda var aslında hesabıherkesi özledim andromedayı özelllikle özledim çünkü hiç bir yerden ulaşamıyorum ona
Ben de ben deAndromeda'yı, Arven'i, juvel'i, bang chan'ı, birçok kişiyi ve özellikle Garden'ı özledim
Gördümm gördümm çok mutluyummBlogda var aslında hesabı
Ben de EXOL takımı (hepinize ), forumun yazar takımı ve forumun eski eğlenceli atmosferini çok özlüyorum. Keşke eski günlere dönse forum ama imkansız bu maalesef.Vankedisi,eslem,ahjummademebozuluyorum,ledzeppelin,ziggystardust,imruvey
vankedisi ve diğerlerini çok merak ediyorum ne yapıyorlar acaba ve vankedisini de çok özledim neyseki ruru ile igden takipleşiyoruz kendisi çok tatlı bir insanVankedisi,eslem,ahjummademebozuluyorum,ledzeppelin,ziggystardust,imruvey
O senin tatlılığın canımmvankedisi ve diğerlerini çok merak ediyorum ne yapıyorlar acaba ve vankedisini de çok özledim neyseki ruru ile igden takipleşiyoruz kendisi çok tatlı bir insan
Oyşş yerim seniO senin tatlılığın canımm
Ben yerim asılllOyşş yerim seni
Yaa yumuşacık oldummmBen yerim asılll
Yaaaa 🥹Yaa yumuşacık oldummm
ruru yoksa sen düşündüm kişi mısınYaaaa 🥹
gnab'ın olayı yok muydu ? Yoksa ben mi karıştırıyorumGnabnahc denen melegi. Realdr gorusuyoruz ama burada olması farklı bir guzeldi.
yaa hoş geldin nereye kayboldun bir geldim ki yoksun bulamadım hiçbir yerde deAy canıııımmm 🥹🥹 ben de çok özledim seniiiii