ben başlıyorum kendimi fosil gibi hissettim şu an umarım bilen çıkar da zort olmam
TEENTOP
HOTSHOT
C-CLOWN
ELRIS
NATURE
MELODY DAY
NEONPUNCH
TEENTOP
HOTSHOT
C-CLOWN
ELRIS
NATURE
MELODY DAY
NEONPUNCH
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Olabla senin yaş en az 22 bak sdjhfjwhfjewhjewhjwehrewKimsenin değilde bu türe yeni başlamış kişiler ve yaşı kücükler genelde bilmez.
Orange Caramel
MAJORS
Gain
1415
Crayon Pop
Rolling Quartz
TRCNG
She'z
Huta
Fiestar
KNK
SG Wannabe
SISTAR19 (alt grup)
Yaş konusunda haklısın ama herkesi kadın olarak dusunmeyin lutfen. Sitede sadece kadinlar yokabla senin yaş en az 22 bak sdjhfjwhfjewhjewhjwehrew
Yaş konusunda haklısın ama herkesi kadın olarak dusunmeyin lutfen. Sitede sadece kadinlar yok
tekte nasıl bildim bu aradaYaş konusunda haklısın ama herkesi kadın olarak dusunmeyin lutfen. Sitede sadece kadinlar yok
Cok sevgili Yugyeom'un bu şarkısı...ben başlıyorum kendimi fosil gibi hissettim şu an umarım bilen çıkar da zort olmam
TEENTOP
HOTSHOT
C-CLOWN
ELRIS
NATURE
MELODY DAY
NEONPUNCH
Purplebeck iyi prim kastı bizim ülkeden kamlamapamapakpaKimsenin bilmediği değil de nugu diyebileceğim gruplar, şarkıcılar var.
Keembo
EvoL
BESTie
PurpleBeck
from20
Bébe Yana
Sonamoo
Speed
Hyukoh
D.holic
...
Hepsinin biliyorum (SuperStar SMTOWN sağolsun maoamaoampakakao) yaşasın RV...Tenebris'in listeden bilmedigim bi kac tane var sadece iyice yaslanmisiz ya aldjalsajshaj
Ben Red Velvet'in Oh Boy, Time Slip, Cool Hot Sweet Love ve Body Talk sarkilarini kimse bilmiyormus gibi hissediyorum. Ya yemin ederim su dortluye asigim ya.
bol4 çok güzel cidden ya tam baharda dinlemelik şarkıları var cıvıl cıvılKimsenin değilde bu türe yeni başlamış kişiler ve yaşı kücükler genelde bilmez.
Orange Caramel
BOL4
MAJORS
Gain
1415
Crayon Pop
GWSN
Rolling Quartz
TRCNG
She'z
Huta
Fiestar
AOA
VIXX
KNK
SG Wannabe
SISTAR19 (alt grup)
Zia
Paul Kim
10cm
Kassy
After School
hyukoh'u benden başka dinleyen de varmışKimsenin bilmediği değil de nugu diyebileceğim gruplar, şarkıcılar var.
Keembo
EvoL
BESTie
PurpleBeck
from20
Bébe Yana
Sonamoo
Speed
Hyukoh
D.holic
...