Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Kıyaslama

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Şimdiiii,,,, kendi yaşımızda sevdigimiz/sevmedigimiz bir kpop idolü yapıp kıyaslayacağız.

Ben eunchae sececegim benden sadece 1 ay kucuk. Ya maknae diye rol mu yapiyor bilmiyorum ama 06lı birinin bu kadar da bebek olabilecegini dusunmuyorum😭😭 Cok da takiplemiyorum ama kisilik farklarımızdan örnek verecegim. O daha kıymet bilen sefkatli bir insan ben daha her harekete şüpheyle yaklaşan biriyim. O daha uyumlu biri ben biraz daha kendimi dışta tutan biriyim. O biraz iddiasız biri ben daha cesur cevapları severim

fosforlucevriye

Rookie Idol
Tepki
1,154
😭😭😭 ben sansliyim piyango falan vurursam beni bul cevriye
Bul bak sana nasıl yapisiyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ay bu arada kpop maknaelerinin böyle kuçuk çocuk gibi davranması bence tamamen maknae imajı ya, 06'lılar küçük değil ki seneye ünili olacaklar.
Ben bir niki bir de danielle'i biliyorum benle yaşıt. Valla engene olsam da üyelerin kişiliklerine çok hakim değilim niki'ye yorumum yok sjdlsndkaka Nj zaten takip etmiyorum

04'lüler fena ya wony, liz, rei, yoon, jungwon, minji, hanni, sullyoon uzuyor gidiyor bu liste
Burada bayilayim diye hepsini siralamissin bi de kız kxkxdbjdvxhdxjfbdjgxkxjd😭😭😭😭

• Alev
Reactions: ask

romo

Trainee
Tepki
206
2001’liyim

Keeho, Jiung, Theo (p1harmony)
Yunjin (lesserafim)
Winter (aespa)
Eunseok, sungchan (riize)
Ryujin & chaeryoung (itzy)
Beomgyu (txt)

kıyaslayabilecek hiçbir şeyim yok lan…yunjin dışındaki kızlardan uzunum sayılır mı

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
haruto jeongwoo liz wonyoung rei minji yoon...yani susayım bence🙁 karakter olarak yorumlarsam bana uçta gelen bu yaşta da bunu yapmazsın diyeceğim biri yok en azından öyle bir hareketlerine denk gelmedim takip etmediklerimin. 04lü idoller yaşlarına daha uygun davranıyor sanki🤔

Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
2001’liyim

Keeho, Jiung, Theo (p1harmony)
Yunjin (lesserafim)
Winter (aespa)
Eunseok, sungchan (riize)
Ryujin & chaeryoung (itzy)
Beomgyu (txt)

kıyaslayabilecek hiçbir şeyim yok lan…yunjin dışındaki kızlardan uzunum sayılır mı
Sayilir masalllahhh

Nora

Rookie Idol
Tepki
1,413
Wonyoung, Liz, Rei, Yoon, Sullyoon.

Takipleyebildiğim kadarıyla hepsi tatlı, güler yüzlü, nahif, uyumlu, canayakın kişilikler. Ben kolay uyum sağlayamam, biraz karamsar, şüpheci, nadiren de olsa sert çıkan sevimsiz bi yanım var onlara kıyasla. Liz, Rei ve Sullyoon'la içedönük olmak konusunda benzeşiyoruz birazcık.
Hepsi kendi parasını kazanıyor bense annemin kredi kartını kullanıyorum.

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
Bu gece gülümsemekten uyuyamama sebebim olan o ment
Sana bı tane de gülümseme sebebi ben vereyim
Ben seni 2000 doğumlu okulun ikonik ve havalı kızlarından biri sanıyordum benden küçükmüşsün🤧(bana unnie de sjsjsjsjsj)

@andromeda sen 04'lü müsün ?? 😭😭
Ben senin Max 05-06 doğumlu olduğunu sanmıştım

fosforlucevriye

Rookie Idol
Tepki
1,154
Sana bı tane de gülümseme sebebi ben vereyim
Ben seni 2000 doğumlu okulun ikonik ve havalı kızlarından biri sanıyordum benden küçükmüşsün🤧(bana unnie de sjsjsjsjsj)

@andromeda sen 04'lü müsün ?? 😭😭
Ben senin Max 05-06 doğumlu olduğunu sanmıştım
UNNIE YA 😭😭😭😭😭😭 Ay öyle miiii,
o kadar çok sırıtıyorum ki şu an kiristim resmen unniem olarak botoks masrafları ödemek zorunda kalabilirsin 😭😭😭💞💞💞

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284