Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Kontrol Sizde

Konu Sahibi
Sweet Mimosa

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Katılım
21 Tem 2023
Mesajlar
1,448
Tepki
4,077
Puan
210
Okkkeyyy
İlk grup: Jennie - Wendy - Jihyo
İkinci grup: Rosé - Seulgi - Jeongyeon
Üçüncü grup: Joy - Lisa - Mina
(Bilmiyorum ben yeteneklerini göz önünde bulundurdum ama yine de iyi olmadı gibi 🙁) Aklıma şimdilik bunlar geldi düzenleme ya da ekleme falan yapabilirim.
Grup sayısı 3 kişi olmak zorunda değil bu arada sadece 18 kızda harika olduğu için bir gruptan Max 3 tane alabilirsiniz🤭.Yoksa secemezsiniz🤭
 
Konu Sahibi
Sweet Mimosa

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Katılım
21 Tem 2023
Mesajlar
1,448
Tepki
4,077
Puan
210
Joy-wendy-seulgi-momo-jihyo-jennie-rose diyorum.
Vokalde Wendy(karım) tüm sektöre yeter zaten ama yanına seulgi-jihyo-rose(karılarım) da koydum iyice kulaklarımiz şenlensin diye🤭.Joy ve Jennie(karılarım) ayrı bir güzel vokalde Momo(karım) dışında gayet iyi.Momo ise seulgi(karılarım)ile birlikte dansta sektörü yerken Jennie(karım)rapi ile sektörü yiyecek.Joy un(karım)görseli dillere destan zaten wendy-jennie-rose(karılarım) iyi ingilizce konuşuyor zaten Momo(karım) Japonya'da populerite sağlar.Hepsinin ayrı ayrı aurasi var sahneye yakışıyorlar öyle işte 🤭. Şarkıları-konseptleri de bu tarz olur sektörü sallarlar🤭.Best and biggest gg tartışmasız🤭.



 

Benzer konular

Üst