Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Konuyu Okuyan Ziyaretçiler Hakkında Neler Düşünüyorsunuz?

Ü

Üye silindi 189

evet burasi bir forum ve cogumuz kendimizce basliklar aciyoruz, okuyor ve yorum yapiyoruz.

tabii bu surecte herkesin kalkip uye olmasi gerekmiyor ama beni dusundurten biraz da urkuten bi olay var.

tamamiyle forum uyelerini ilgilendiren konulari uye olmayanlar neden okuyor?

mesela tamamiyle forum uyeleriyle alakali "forum uyeleri su ya da bu olsaydi, forum uyeleri hakkinda tahminler, forumdan biri olsaniz kim olurdu" vs vs gibi birsuru baslik var. burada forum uyeleri olarak birbirimizle konusup bir sekilde yakinlasip bu konulara dahil oluyoruz ama ziyaretciler neden bu konularla ilgileniyor?

simdi ben foruma acildigindan yaklasik 1 ay kadar sonra uye olmustum. forum ilk acildiginda inanilmaz sakin ve durgun oldugundan ben kendimi forumun oldlarindan hissediyorum. cunku ben gelmeden once forumda cok bir sey olmuyordu. haziran sonlarina dogru forum gercekten forum olabildi.

ben uye olmadan once boyle forum uyelerini ilgilendiren pek baslik yoktu olsa da bilmiyorum cunku ilgilenip okumuyordum.

ama merak ediyorum siz uye olmadan once bu tur konulari okuyor muydunuz? neden okuyordunuz? nasil hissediyordunuz?

bir de asil bu konuyu acma sebebim de su simdi ben daha once begenin isim vermeden elestireyim konseptli ve sahte kaos yaptigim iki bolll kaoslu baslik acmistim. ozellikle sahte kaos 80 uzeri okuyucuyla benim gordugum en yuksek okuyucu seviyesine sahipti ve bunlari 40 50 kadari ziyaretcilerdi. tamam evet ben de kaos severim ama bu bana oldukca garip gelmisti. izleniyor gibi hissetmistim. umarim ne demek istedigimi yanlis anlasilmadan anlatabilmisimdir.

beni asil urkuten, tedirgin edense tum bu basliklari okuyup, uyeleri neredeyse mercek altinda inceleyip butun olaylari ogrendikten sonra gelen troller. cidden cok ilginc geliyor bana ya bilemedim.

ee siz neler dusunuyorsunuz lutfen yazin
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

ayyy ozellikle foruma yeni yeni uye olanlarin dusuncelerini merak ediyorumm. lutfen cekinmeden soyleyinn.
 
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

beni asil urkuten, tedirgin edense tum bu basliklari okuyup, uyeleri neredeyse mercek altinda inceleyip butun olaylari ogrendikten sonra gelen troller. cidden cok ilginc geliyor bana ya bilemedim.
ayyy tamam simdi su kismi da ekledim asil ne demek istedigim biraz daha belli olsunnn. cidden bu troller isi asil ilginc kilanlar
 
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Hayır o kadar olay da nasıl sadece okuyucu olabiliyorsunuz?? benim hemen her şeye bir yorumum olmalı gibi hissediyorum djjskskmdm
czjxbnxbxnxbmxbx ayyy cidden yaaa. bi de yorum yapmaktan cok ben olayin parcasi olmak istiyorum xhzjbxnxbx. hani bunun kaos falan degil olay olay su ben de egleneyim vxjxbnxbxmxb
 
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Şimdi hepsi sana cevap vermek için hesap açıcak ve aktiflik artıcak ve @Uranyum mutlu olacak ve mutlu son dksmsodjdk
Şaka bi yana ben baya bir süre takip ettim forumu bi türlü hesap açmaya cesaret edemediğim için yani Mayıstan beri okuyodum neredeyse
Hatta daha önce de demiştim @bbequitedontcry ın fangirlüydüm dksmskdk
Ama kötü amaçlarım yoktu tabii hatta sürekli aranıza katılmak istiyodum ama utanıyodum😭
ya bu noktada @Uranyum bana maas baglamali ama iste neyseeew

bu arada askim senin gibi uye olmayip cekinenleri katmiyorum bu listeye cunku basta ben de cekinip katilmamistim xbznxbxnxbbxb
 
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Buradaki üyelerin kimi stanlediğini, kimi sevdiğini ve günlük olaylara tepkilerini biliyoruz. Kimini seviyoruz kimini sevmiyoruz ve bu üyeler hakkında diğer insanların ne düşündüğünü merak ediyoruz. Kaos konuları anonim bile olsa okunur zaten o ayrı mesele.
Ziyaretçilerin okuması garip gelmiyor o yüzden bana.
ayyy evet koaslari ben de okumak isterdim keske ben uye olmadan once kaos ciksaydi da okusaydim ayayayayayayay acaba nasil hissederim ayayayayay acaba kimi tutardim ayayayayay acaba sevdigim uyeler kimler olurdu aklimda deli sorular xbbxnxbxn

bu basliklari okumalarinin sebebinin merak oldugu ortada zaten ama beni dusundurten troller. bir de geldiklerinde sizin olaylari biliyoruz demeleri yok mu? hepsi de forumu uzun zamandir takip eden tipler oldugundan garip oluyor (ikinci ucuncu hesaplar diyecekler icin de o multi hesaplarin da basinda birer troller var sonucta)
 
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

bazen rahatsıx edici buluyorum paylaştığım düşüncelerimin ziyaretçiler tarafından okunmasından. baktığımızda üyeleri de tanıdığım söylenemez ama daha rahat hissediyorum. o yüzden bazen foruma özelde paylaşıyorum gönderilerimi
oyle hissediyorsan foruma ozel kisimdan paylasman daha iyi. ben cok rahatsiz olmuyorum ama bazen durup dusunmuyorum da degil.
 

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Katılım
21 Tem 2023
Mesajlar
1,448
Tepki
4,077
Puan
210
Ya şey ben 1 yıl boyunca Ziyaretçi olarak okudum burayı kdodlfk.Gelmeme sebebim ne bilmiyordum ama geldiğimde çoğu olayı biliyordum zaten.
 

gnabnahc

Mr. Bang
VIP Rapper King
Katılım
22 Eki 2023
Mesajlar
256
Tepki
1,235
Puan
103
Ben yaz veya bahar hatırlamıyorum... O zamandan beri üye olmadan takip ediyordum. Ve sadece Stray Kids hakkında yazı var mı diye bakar geri çıkardım. Varsa onu okurdum. Bazen ilgimi çeken haberleri okurdum. Ama o üyelere özel başlıklarınıza hiç girmedim. Açıkçası ilgimi de çekmiyordu. Çünkü üye değildim ve sizin aranızdaki muhabbet beni ilgilendirmiyordu. Sizleri sadece bazı haberlerden tanıdım. Ama tabii herkes bu saygıyı göstermeyebilir. Ve...evet. Bu hiç hoş değil.
 

Benzer konular

Üst