Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anket Kpop Gruplarında En Sevdiğiniz Pozisyon

Hangisi?


  • Kullanılan toplam oy
    35

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Katılım
23 Tem 2023
Mesajlar
2,122
Tepki
7,485
Puan
339
Kpop gruplarında en çok hangi pozisyonu seviyorsunuz? İdol olsaydınız hangi pozisyonda olmak isterdiniz? Ben vokal pozisyonunu seviyorum çok. Vokal dolu şarkıları dinlemek daha çok hoşuma gidiyor.
 

peterpan

Fanbase Starter
Katılım
20 Tem 2023
Mesajlar
583
Tepki
1,362
Puan
169
ay görsel tabi ki.. diğer türlü ne kadar iyi olsan da korede zorbalanırsın. böyle ne yapsan göze batmaz. bir sürü iş de alırsın, popüler de olursun dizi sektörüne ve kapak çekimlerine de kayrsın😅
 
Ü

Üye silindi 192

Kpop vokallerini pek beğenmiyorum, yüksek nota diye çığlık atanlar var. Rapper diyebileceğimiz 3-4 kişi anca var zaten onu es geçiyorum. Güzel bir yüze sahip olmak ya da estetik ile güzel yüzünün olmasını yetenek saymıyorum çünkü çok saçma geliyor. Bence tüm gruplardaki dans pozisyonundaki kişiler hep çok yetenekli oluyorlar hem izlemesi de çok zevkli, sahne hakimiyetleri de çok iyi oluyor o yüzden dansçılar demek istiyorum.
Kpop gruplarında en çok hangi pozisyonu seviyorsunuz? İdol olsaydınız hangi pozisyonda olmak isterdiniz? Ben vokal pozisyonunu seviyorum çok. Vokal dolu şarkıları dinlemek daha çok hoşuma gidiyor
 

Benzer konular

Üst