1) İdolsem ve herhangi bir konuda linç yiyeceksem en azından mantıklı bir sebebi olmasını isteeim. Kendini saçma sapan bir linç sebebinin ortasına koyup, sonrasında aynı hareketleri devam ettirmen havalı değil saçma.
2) Bu konuda acımasız olmak istemiyorum ama artık harekete geçip, üyelerini ve fanlarını bu durumdan kurtarmayı biraz olsun düşünür müsün?
3) Bir keresinde havalı olacağım diye absürt bir cevap verdin ve o videoyu izlerken senin yerine ben utandım. Yapma evladım şunu. Kişiliğin böyle olmadığı için çok sırıttı bu hareket sende.
4) Bütün bu olanların size ne hissettirdiğini merak ediyorum. Acaba bir kez olsun "keşke" dediniz mi?
5) Aşırı gelenekselci ve sıkıcı geliyorsun maalesef. Yıllarca seni çok yakışıklı ve centilmen diye pazarlarken ne düşündüler acaba?
6) Bir anda niye Queen konumuna yükseldin hiç bilmiyorum. Yıllar önce yaptığın rezillikleri diğerlerini bilmem ama ben unutmadım.
7) Yabancı bir ülkede yaşayıp da, çakma Amerikalı gibi davranmayan bir sen varsın. Çok tatlı olduğunun farkında mısın acaba?
8) Gözünde çok havalı bir imajın vardı. Ama fazla dürüst açıklamalarından sonra ne hissetmeliyim bilemiyorum. İnsanlık hali biliyorum tabii ama iğrenç yine de.
9) Gözümde yanlışlıkla çok büyütmüşüm. Bunu fark etmem çok kırıcı oldu benim için.
10) Komik veya havalı değilsin. Sal knk