Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dedikodu Kpop Idollerini Isimsiz Eleştirin

Ü

Üye silindi 189

bu grubun ucte iki sadece guzel oldugu icin cikis yapti bence cubku ne sarki soyleyebiliyorlar ne rap yapabiliyorlar. dans desen bazilari onda bile kotu. dansta iyi olanlarin da sahne hakimiyeti yok xjznnxjxj

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,851
Sadece bir değil bir kaç tane böyle bir idol var ama yine de eleştirimi yapıcam neden gruptasınız tek vasfınız maknae olmak ne vokal ne dans ne rap pozisyonunuz var sadece back vokalsiniz hadi bazılarınız en azından varyetede iyi grubunu taşıyor fancamlar de ilgi çekiyor ya da ne bileyim fan çekiyor ama bazılarınız da bunlar da yok hiç bir şey yok nasıl bir gruba dahil olabildiniz merak ediyorum doğrusu
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

İki günde bir canlı yayın açıp bizi alıştırdın şimdi de canlı yayını kestin tiktokçu oldun biasımsın diye eleştirmeyeceğimi mi sandın pis tavşan 😡 ( kimseden özel olarak nefret etmediğimi fark ettim 🤔 )
Kim olduğu 100 km öteden anlaşılıyor hahahaha😄 bir ismini söylemediğin kalmış

Son düzenleme:

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,851
Ü

Üye silindi 192

Eleştirmek istediğiniz ama sitede hayranlarını kırkmaktan korktuğunuz için yapamadığını idoller varsa burda isim vermeden içinizi dökün diye bir başlık açmak istedim ilk ben başlamak istedim
-tamam en farklı sensin diğer idoller gibi değilsin herkesin yaptığını sen daha farklı yapıyorsun sırf hayranlar the other' idol vs my idol videoları çeksinler diye hayranlarının ve onların girdiği triplerden bıktım
-sen benim için bir hayal kırıklığısın neden o insanlarla arkadaşlık etmek zorundaydın asla yapmaz diye o kadar savundum yüzümü kara çıkardın
-genel olarak Kpop ta var ama kadın idollere artık dünya dışı bir varlıkmış gibi davranmayı bırak yani tmm en gay sensin
-vokal eksikliği konusunda düzenli olarak eleştirilen kız grupları kadar kötüler ama sırf erkek grubu oldukları için gereksiz kayrılıyor gibiler
-bu grup dans ve performans odaklı bir neslin önünü açanların başında geliyor o yüzden gıcığım biraz
2 Kyungsoo olabilir şu Zico haberi yüzünden ya da Min Heejin yüzünden V de olabilir

Sonuncusu da Stray Kids olabilir ama emin değilim

İki günde bir canlı yayın açıp bizi alıştırdın şimdi de canlı yayını kestin tiktokçu oldun biasımsın diye eleştirmeyeceğimi mi sandın pis tavşan 😡 ( kimseden özel olarak nefret etmediğimi fark ettim 🤔 )
Jungkook 😤😤

Ü

Üye silindi 192

1) İdolsem ve herhangi bir konuda linç yiyeceksem en azından mantıklı bir sebebi olmasını isteeim. Kendini saçma sapan bir linç sebebinin ortasına koyup, sonrasında aynı hareketleri devam ettirmen havalı değil saçma.
2) Bu konuda acımasız olmak istemiyorum ama artık harekete geçip, üyelerini ve fanlarını bu durumdan kurtarmayı biraz olsun düşünür müsün?
3) Bir keresinde havalı olacağım diye absürt bir cevap verdin ve o videoyu izlerken senin yerine ben utandım. Yapma evladım şunu. Kişiliğin böyle olmadığı için çok sırıttı bu hareket sende.
4) Bütün bu olanların size ne hissettirdiğini merak ediyorum. Acaba bir kez olsun "keşke" dediniz mi?
5) Aşırı gelenekselci ve sıkıcı geliyorsun maalesef. Yıllarca seni çok yakışıklı ve centilmen diye pazarlarken ne düşündüler acaba?
6) Bir anda niye Queen konumuna yükseldin hiç bilmiyorum. Yıllar önce yaptığın rezillikleri diğerlerini bilmem ama ben unutmadım.
7) Yabancı bir ülkede yaşayıp da, çakma Amerikalı gibi davranmayan bir sen varsın. Çok tatlı olduğunun farkında mısın acaba?
8) Gözünde çok havalı bir imajın vardı. Ama fazla dürüst açıklamalarından sonra ne hissetmeliyim bilemiyorum. İnsanlık hali biliyorum tabii ama iğrenç yine de.
9) Gözümde yanlışlıkla çok büyütmüşüm. Bunu fark etmem çok kırıcı oldu benim için.
10) Komik veya havalı değilsin. Sal knk
1 Jennie olabilir ya da V
2 Seventeende sevgilisi olan çocuk
3 bulamadım
4 TVXQ ya da Bigbang üyelerinden biri
5 Super Juniordaki visual çocuk
6 Hwasa
7 bilmiyorum
8 şu çıplak resimlere bakan çocuk mu acaba
9 Twice üyesi Chaeyoung?
10 Heechul

bu grubun ucte iki sadece guzel oldugu icin cikis yapti bence cubku ne sarki soyleyebiliyorlar ne rap yapabiliyorlar. dans desen bazilari onda bile kotu. dansta iyi olanlarin da sahne hakimiyeti yok xjznnxjxj
Sanmıyorum ama Twice mı?

Grup arkadaşına ters bakışlar atıp hareketlerinden rahatsız oluyormuş gibi yaparak, o kişinin linç yemesine ve üstüne de psikolojik tedavi almasına neden olduğun günden beri senden hiç hoşlanmıyorum. Yalancının, ikiyüzlünün tekisin.
AOA Jimin mi?

Moderatörün son düzenlenenleri: