Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dedikodu Kpop Sevgiliniz

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,850
Kim Namjoon çıktı🙄 ahahaha hiç beklemiyordum doğrusu 🥲 (esprisine rolling eyes koydum no linç please)

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
ATEEZ "MİNGİ"
Hayatın karmaşık yollarında, seninle birlikte adım adım yürüyecek, her gelişinde yerin titreyeceği, kalbinin hızlanacağı bir erkek arkadaşa ne dersin? Herkesin içinde olduğu karmaşadan uzak duran, duruma göre hareket etmeyi bilen ve sevgisini kalbinin en derinlerine işleyecek biri... Evet, bahsettiğimiz kişi Ateez grubunun karizmatik üyesi Mingi.

Aslında senin için dağları dahi delerdi, ama tabii ki bu durumu sadece ikimizin bildiği bir sır olarak kalır. Çünkü Mingi, insanların gözü önünde böyle büyük jestler yapmayı tercih etmez. Onun yerine, seni hissettireceği sevgi ve ilgi ile kalbini fetheder.

Yanında duruşu ve cüssesiyle seni güvende hissettirecek biri... İşte tam da bu noktada Mingi devreye girer. Onun yanında kendini hem güvende hem de özel hissedeceksin.

Bir ilişkiden beklentinin sakinlik ve huzur olduğunu bilir ve bu konuda sana karşı anlayışlı olurdu. Senden bunun aksi bir beklentisi olmazdı. Onun için en önemli şey, senin mutluluğun olurdu. Böyle de minnoş biri.

Sonuç olarak, siz birbirinizi tamamlayan iki parça, birbiriniz için biçilmiş kaftan olurdunuz. Birlikte geçireceğiniz her an, hayatınızın en güzel günü gibi gelirdi.

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Ya 😂😂😂 doğru söylüyorsun da ne bileyim iyi biri mi merak ettim (Aslında gizli bilgi beni haber almış istemeye geleyim dedi de o yüzden araştırıyorum. Beni beğenmeme gibi bir imkanı yok da ben araştırıyorum onu iyi biri mi yani tipik Korealılardan farklı mı kafa yapısı olarak bakayım dedim gizli ama bu.🤫)
Ciddi anlamda yazmadım sadece şaka amaçlı yazdım🤭
Ben bi ara ATEEZ fanıydım(pek fan da denilmez çok yakından takip ediyordum) çok kısa sürdü bu. Çünkü fanlık yapmak beni yoruyordu ve eskisi gibi bağlı olamıyordum , çok çabuk sıkılıyorum yenilerden. Her neyse o zamanlar MİNGİ için tam karşılığını bilmiyorum ama yalan söyleme hastalığı var diyorlardı. Hatta bu yalanlarına kendisi de inanıyordu falan. Çok önceden izlediğim, katıldıkları bi eğlence programında da lafı geçmişti. Bu ne kadar doğrudur bilmiyorum ama öyle diyorlardı.
Onun dışında karakter olarak pek bildiğim birisi değil. Ama raplerini seviyorum, gruba çok yakışıyor.

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Oooo yani iyi rapçi olsa da böyle bir söylenti varsa ve bir programda böyle bir şeyi söylemişlerse altı boş değildir sonuçta dürüstlük önemli bir kavram neyse engelleyeyim ne yapalım kalsın. Anladım ki bu hayatta sap kalacağım(zaten isteğim bu ksksksksks neye üzülüyorsam.). Ben hayatımı yaşayayım. (Bu arada şaka yaptığını biliyorum ben de şakaya şakayla karşılık verdim.😁)
Gidip baktım böyle bir bilgiyi bulamadım ama böyle bir bilgi duyduğuma da eminim. Eğlence programında yalan makinesi vardı. Ona bi soru yöneltmişlerdi. Yalan söylemesine rağmen yanmamıştı makine. Hatta o sıra Mingi'nin bu rahatsızlığını dile getiriyorlardı.