Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Krystal, F(X) Hakkında Konuştu.

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,219
Puan
59
"Krystal'in pek çok hayranı sahneye dönüşünü bekliyor. Hala Krystal'in sahnedeki gururlu ama sofistike aurasını özlüyorum. Oyunculuğa odaklandığın için mi artık şarkıcı Krystal'ı göremiyoruz? Ayrıca bu günlerde 1. ve 2. kuşakta dağılan idol grupları birbirleri ile buluşma ayarlıyor, peki f(x)'in herhangi bir planı var mı?"

Krystal: "Üyelerle bir grup sohbet odam var, bu yüzden birbirimizle neler olduğu hakkında sohbet ediyoruz. Herkes kendi hayatıyla meşgul. Diğer grupların yeniden bir araya geldiğini gördüğümde sıklıkla duygulanıyorum. Aslında, çıkardığımız son albümün son albümümüz olmasını beklemiyorduk. Tekrar bir araya gelemeyiz. Ancak şans bulursam çok mutlu olacağımı düşünüyorum. Solo şarkıcı olarak çıkış yapmayı düşünmediğimden değil. Ancak doğru şarkı yok ya da program uymuyor ya da işler yolunda gitmiyor.Fırsat bulursam yeniden sahneye çıkmak isterim.Yine seyircilerle birlikte sahneye çıkmak isterim. Sahnede seyircilerle etkileşime girdiğimde hissettiğim tedirginliği ve heyecanı asla unutmayacağım. Bunu tekrar deneyimlemek istiyorum."

0000007124_004_20230930190601876.jpg

Kim bilir kimlerin hayallerini yıktın SM. 2ne1'nın kaderini yaşamışlar resmen ah ah 😕
 

Benzer konular

Üst