chewy
Rookie Idol
- Tepki
- 2,204
League of Legends 2023 Dünya Şampiyonası Teması için NewJeans ile işbirliği yaptığı şarkı Gods yayınlandı. Nasıl buldunuz?
-
-Ah, New Jeans'in vokallerini gerçekten çok seviyorum ama LoL şarkılarına pek uymuyorlar, hiç güçleri yok ㅠㅠㅠ
-şarkıyı sevdim
-Bu sadece iyi bir şarkı ama bir Dünya Şampiyonası şarkısı olması hayal kırıklığı yaratıyor. Artan savaş gücü hissi olmalı.
-Bu bir dünya kupası şarkısı ama çok sıkıcı haha.
-Şarkı yumuşak ama... Biraz daha gürleyen şarkıları daha çok seviyorum ama hikayesi güzel.
-Şarkı hayal kırıklığı yaratıyor... Vokaller o kadar zayıf ki şarkı ilerledikçe gürlüyor ama vokaller sakin kalıyor...
-Şarkı güzel ama New Jeans'e pek uyduğunu düşünmüyorum.
-Şarkı ve müzik videosu o kadar güzel ki... izlerken gözyaşlarına boğuldum.
-
-Ah, New Jeans'in vokallerini gerçekten çok seviyorum ama LoL şarkılarına pek uymuyorlar, hiç güçleri yok ㅠㅠㅠ
-şarkıyı sevdim
-Bu sadece iyi bir şarkı ama bir Dünya Şampiyonası şarkısı olması hayal kırıklığı yaratıyor. Artan savaş gücü hissi olmalı.
-Bu bir dünya kupası şarkısı ama çok sıkıcı haha.
-Şarkı yumuşak ama... Biraz daha gürleyen şarkıları daha çok seviyorum ama hikayesi güzel.
-Şarkı hayal kırıklığı yaratıyor... Vokaller o kadar zayıf ki şarkı ilerledikçe gürlüyor ama vokaller sakin kalıyor...
-Şarkı güzel ama New Jeans'e pek uyduğunu düşünmüyorum.
-Şarkı ve müzik videosu o kadar güzel ki... izlerken gözyaşlarına boğuldum.
Son düzenleme: