Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkesin bildigi gibi liliesler ve Jensetterler arasinda kavga var.Önce liliesler Jennienin solosu 1mr olmasin diye ellerinden geleni yapti ve suan düşmanlar.Sizce kim hakli,neden?
Jensetterlar Lilieslere bir şey yapmadı mı peki? Sanki biraz taraflı bir başlık olmuş bu. Ben Lisa biased bir Blink'im ve bu solo stan ayrımını çok saçma buluyorum ama bu haliyle de taraflı bir soru olmuş gibi duruyor. Aralarında geçen olayları genel olarak özetleyip öyle sormalıydın bence.
Jensetterlar Lilieslere bir şey yapmadı mı peki? Sanki biraz taraflı bir başlık olmuş bu. Ben Lisa biased bir Blink'im ve bu solo stan ayrımını çok saçma buluyorum ama bu haliyle de taraflı bir soru olmuş gibi duruyor. Aralarında geçen olayları genel olarak özetleyip öyle sormalıydın bence.
Tanıdık bir isim görmek iyi geldi. Nasılsın? Umarım hayatın iyi gidiyordur. Foruma tekrar herkes gelse de arada kafa dağıtmak için girsek keşke. Bana iyi geliyordu buradaki muhabbetler.
Tanıdık bir isim görmek iyi geldi. Nasılsın? Umarım hayatın ki gidiyordur. Foruma tekrar herkes gelse de arada kafa dağıtmak için girsek keşke. Bana iyi geliyordu buradaki muhabbetler.
Katılıyorum, ben de arada özlüyorum burayı. Çoğu forum üyesiyle IG'de takipleştim, konuşuyoruz arada ama buranın keyfini vermiyor çoğu zaman.
Veee ben çok iyiyim, evlenebildim sonunda. şdgbşldfg Sen nasılsın? Çocuğun vardı sanki, o nasıl?
Katılıyorum, ben de arada özlüyorum burayı. Çoğu forum üyesiyle IG'de takipleştim, konuşuyoruz arada ama buranın keyfini vermiyor çoğu zaman.
Veee ben çok iyiyim, evlenebildim sonunda. şdgbşldfg Sen nasılsın? Çocuğun vardı sanki, o nasıl?
Ne güzel bazılarıyla bağın kopmamış. Evliliğin de hayırlı olsun, ömür boyu mutlu mesut olun inşallah . Ben de 3 ay önce 2. doğumumu yaptım. Artık bir de kızım var. Oğlum kardeşine alıştı, çok seviyor onu. Eşimle ve çocuklarımla çok iyiyiz şükürler olsun
Ne güzel bazılarıyla bağın kopmamış. Evliliğin de hayırlı olsun, ömür boyu mutlu mesut olun inşallah . Ben de 3 ay önce 2. doğumumu yaptım. Artık bir de kızım var. Oğlum kardeşine alıştı, çok seviyor onu. Eşimle ve çocuklarımla çok iyiyiz şükürler olsun
Mesajları okuyan arkadaşlar varsa artık dönün foruma. Açılan başlıklar altında muhabbet etmek, yapılan yorumları okumak çok eğlenceliydi. Keşke hepiniz tekrar gelseniz