Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Mısamo'nun Japonya'daki Son Gösterisi

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,219
Puan
59
Bugün MISAMO Japonya'daki 5 günlük showcase'i bitirdi. Bununla birlikte TWICE üyelerinin aralarında ki bağı bir kez daha görmüş olduk. 7 şarkı ile iki buçuk saat süren konserinin son bölümünde üyelerin Misamo'ya tebrik videoları yayınlandı.
F2CDYE_akAINHBd.jpeg

Jeongyeon ağlayıp "...TWICE'ın Japonya'da parlamasını sağladığın için teşekkürler.” derken, Jihyo ise yan odalarda beraber dans koreografisini çalıştıklarını ve zorlandıkların da ağlasalar da çok iyi bir iş çıkarttıklarını söyledi. Üyelerin hepsi desteklerini gösterirken şovun sunucusu ayrıca Nayeon'un konsere katıldığını söyledi. Ayrıca Sana önceki gün rüyasında Nayeon'u gördüğünü söyledi.


Nayeon'u önceki gün marka elçisi olduğu Tommy Jeans için çekim yaparken gören ONCE'lar bugün konserin son gününe katılmasına çok sevindi. Bu sırada bir çok J-Once gözyaşlarına boğuldu.


Ayrıca Chaeyoung Bubble'da hayranlara nasıl şovu izleyeceğini sorup Beyond Live üzerinden konseri izledi. Ve hayranlarla iletişime geçti.


Üyeler her zaman birbirlerine olan desteklerini göstermişlerdir. Geçen sene Nayeon'u müzik şovunda desteklemek için Jihyo, Momo,Sana ve Mina gizlice gidip sürpriz yaparken bu sefer de Nayeon onlara sürpriz yaptı.


Ayrıca Nayeon'u üyelerini her zaman desteklediğini de söylemem gerek. Jeongyeon'un bir kaç yıl önceki etkinliği için ona haber vermeyip katılmıştı. Ve kamera ile fotoğrafını çekip "Yeppudaa!!" diye bağırması ONCE'lar arasında her zaman akılda kalıcı bir anı olmuştur.

[]

Twice üyeleri her zaman birbirine olan sevgililerini belli etmiştir. Umarım her zaman araları iyi olur ...






 

marin

Trainee
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
241
Tepki
639
Puan
22
Onların birbirine bağlı olduğu kadar bende onlara bağlıyım ve böyle yaptıklarında aşırı duygulanıyorum 😭😭😭 Videoları izlerken hem gülümseyip hem ağladım. Sixteen günlerinden beri ellerimde büyüyen bir bebek gibi Twice benim için. Çok özeller. Çok başkalar. 💖🧡
 

Melike

Trainee
Katılım
7 Tem 2023
Mesajlar
49
Tepki
135
Puan
8
Samimiyetleri, birbirlerini her koşulda desteklemeleri, birbirleri için duygulanmaları, birbirlerinden güç almaları... Çok güzeller. Umarım hepimiz ilerideki iş ortamlarımızda twice'ın kendi aralarında kurduğu bağa benzer bağlar kurar ve arkadaşlıklar ediniriz. 🙆
 
Konu Sahibi
chewy

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,219
Puan
59
Ayrıca Oricon News'e göre MISAMO'nun showcase'i için 600 binden fazla kişi bilet almaya çalışmış.👏👏👏👏😱😱
Bunun anlamı %6,7'si bilet alabilmiş. J-Once hem bu kadar şanslı olup bu kadar şanssız olmayı nasıl basariyorsun
[]
Bunun anlamı Tokyo Dome'de 12 kez konser verebilirlerdi ya da Nissan stadyumunu 5 kez doldurabilirlerdi. 🔥🔥🔥👏👏👏
 

hibluesky

Rookie Idol
Katılım
5 Tem 2023
Mesajlar
307
Tepki
686
Puan
27
Once değilim, hatta şu an hiçbir grubu aşırı yakından takip etmiyorum ama bir kpop grubu konserine gidecek olsaydım bu twice ya da bts olurdu ✍️✍️
 

Only Once🍭

Trainee
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
186
Tepki
464
Puan
16
Offfff yaaaa böyie twice ile ilgili bu tarz şeyler g9rünce çoo mutlu oluyorum ne yazacağımı bilmiyorum ama kpoptaki en iyi ve en samimi kız grubu kesnlikle twice 😍😍😍 hepsini çokkk seviyorum sanki hepsi kardeş gibiyaaaaa
 
Üst