Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Motivasyon

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Kendinizi nasıl motive ediyorsunuz? Motivasyonunuz düşük olduğunda ne yapıyorsunuz? İzlediğiniz bir Youtube kanalı veya okuduğunuz kitaplar var mı bunun için?

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Kendimi motive etme şeklim değişiyor.
Bazen motivasyonum düşük olduğunda hiç uğraşmıyorum içime kapanıyorum , düşünüyorum. Sonra aman boşver geçer her şey geçiyor zamanla bu da geçer diyorum. Çok umursamıyorum. Bazen kafaya takınca ister istemez kafada bir sürü senaryo oluşuyor.
Bazen müzik dinleyerek kendimi motive ediyorum
Bazen de ben yapabilirim kafama ne koyarsam başarırım diyorum. Kendime güveniyorum. Kendime inanınca kendimi mutlu ve güçlü hissediyorum.

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Motivasyonum düşükse hayatımı romantize etmeye çalışıyorum. Yapıcaklarımla ilgili ajanda tutup çiçekleri sulayacaksam onu bile yazıp yapınca üstünü karalıyorum.Her gün yaptığım içeceği daha özenerek yapmaya çalışıyorum. Kendime tek başıma zaman geçireceğim alanlar yaratıyorum cilt bakımı yoga yapmak ya da sadece şarkı dinlemek duş almakta olabilir bu. İş yerinde çok bunalmışsam öğle arasında şirkette yemiyorum kendimi yemeğe çıkarıyorum. Clean girlcülük oynuyorum yani dkdmdm