Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Soru Murat Soner'i Seviyor Musunuz?

betul

Fanbase Starter
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
846
Tepki
2,511
Puan
75
Ben ilk başlarda seviyordum kendisini ama ahlak bekçiliği yaptığını fark edince ve kendini eleştirilemez görünce takip etmeyi bıraktım. Ara ara videolarına bakıyorum ve hala aynı kafada.

Konusu cinayet olan bir dizide ''neden kadın cinayeti var'' tavrı
Lise dizilerine yaptığı etek boyu yorumları
Dizileri izlemeden yaptığı yorumlar
Kanaat önderiymiş gibi davranması :sick:
 

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
704
Tepki
2,102
Puan
153
Ben izlemeye üşendiğim dizileri onun eleştirileriyle izlemiş oluyorum. Türk dizileri son zamanlarda fazla uçuk ve birbirinin aynı ama bazen eleştirinin dozunu gerçekten kaçırıyor. Bazen de haklı. zaten diziler birbirlerinin aynısı olduğu için sürekli aynı yorumları yapıyor
 

Nayna

Fanbase Starter
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
536
Tepki
1,846
Puan
51
Sevmiyorum eskiden eğlenceli geliyordu ama artık sıktı ikide bir herşeye laf etmesi çok itici gelmeye başladı. Eskiden gerçek eleştiriler yapıyordu bence ama artık bununla para kazandığı için eleştiriyor dizileri.
 
Son düzenleme:
Ü

Üye silindi 192

Genç bir kızın vücudunu eleştirip garip cümleler kurması ve estetiğine laf atması, ahlak bekçisine bürünmesi, bazı ülkelerin geleneklerine saygı duymaması ve dinleri eleştiren herkese giydirmesi çok saçma ve iticiydi, etik dediğin şey başkalarına göre hem değişebilir hem de olmayabilir sen onların yerine karar veremezsin ya da sana uymuyor diye birine hemen düşman etiketi yapıştıramazsın. Maşallah şu ana kadar hepsini yaptı fakat bazı videolarında dizilerin ilerleyişi hakkında dediği şeylerin haklı olduğu kısımlar da oluyor orayı atlamayayım.
 

Müstesna

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
514
Tepki
1,891
Puan
90
Başlarda seviyordum ve gülüyordum da. Ama son zamanlarda her diziye aynı eleştiriler ve güldürmüyor da. Sürekli bir kamu spotu modunda sanki. Videolarını genelde dizilerin özetini izlemiş olmak için açıp bakıyorum artık. Bazı yorumlarına katıldığım oluyor hala ama sıkıyor videoları artık.
 

Lilyy

Rookie Idol
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
400
Tepki
891
Puan
62
Bende sadece popüler dizilere yani o an ne ünlüyse ona yöneldiğini görünce soğudum daha da izlemedim.İstediği tek şey izlenme.
 

delidensizkız

Trainee
Katılım
22 May 2023
Mesajlar
16
Tepki
6
Puan
6
Ben izliyorum ahlaksizliklari normallesmirmemek lazim o da normal görmüyor bunun neresi tuhaf kötü. Türk dizileri de gayet ahlaksiz oluyor neden bilmem ama çoğu öyle
 
Benzer konular Forum Tarih
Eren yeager Genel Sohbet 7 1K

Benzer konular

Üst