Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Mv Setinde Sarkıyı Canlı Söyleyen Baekhyun

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
mv cekilirken sanatcılar normal olarak ağız oynatır diğer exo üyeleri de böyle yapıyo zaten ama baek son dönemlerde setlerde bile sarkıyı canlı söylemeye gayret ediyo ona göre sarkıdaki duyguyu bu sekilde aktarmak daha iyi oluyomus acıkcası bu düsüncesi beni cok etkiledi adamın özgüvenine yine ve yine hayran kaldım sizin düsüncelerinizi de merak ediyorum
let me in

hurt

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
Baekhyun çıkış döneminde de iyiydi ama bazen Chen ve D.O.'nun altında kaldığı zamanlar oluyordu. Aldığı dersler ve çalışma disiplini onu çok başka bir seviyeye taşıdı. Şu an potansiyelini en iyi kullanan vokalistlerden, küçüklüğünden gelen tutkusunu en iyi yöneten ve işine saygısı olan idollerden biri. Zaten genel olarak EXO üyeleri vokal işini ciddiye alıyor. Beğenmedikleri Chanyeol ve Sehun da vokal dersi alıyor. Chen ders alıyor mu hatırlamıyorum ama o da YouTube kanalını farklı türler deneyip kendini geliştirmeyi hedef edindiği için açmıştı.

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
Baekhyun çıkış döneminde de iyiydi ama bazen Chen ve D.O.'nun altında kaldığı zamanlar oluyordu. Aldığı dersler ve çalışma disiplini onu çok başka bir seviyeye taşıdı. Şu an potansiyelini en iyi kullanan vokalistlerden, küçüklüğünden gelen tutkusunu en iyi yöneten ve işine saygısı olan idollerden biri. Zaten genel olarak EXO üyeleri vokal işini ciddiye alıyor. Beğenmedikleri Chanyeol ve Sehun da vokal dersi alıyor. Chen ders alıyor mu hatırlamıyorum ama o da YouTube kanalını farklı türler deneyip kendini geliştirmeyi hedef edindiği için açmıştı.
lim hanbyul(?) sanırım zamanında jongdaenin vokal hocalığını yapmıstı galiba zaten ikisi de cok yakın arkadaslar birlikte düetleri de var jongdaenin vokal olarak gelismesinde baya etkisi vardır diye düsünüyorum

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
lim hanbyul(?) sanırım zamanında jongdaenin vokal hocalığını yapmıstı galiba zaten ikisi de cok yakın arkadaslar birlikte düetleri de var jongdaenin vokal olarak gelismesinde baya etkisi vardır diye düsünüyorum
Tamam şimdi hatırladım. Üyelerin hepsi yaptığı işe saygılı ve tutkulu. Bu yüzden en iyiler arasındalar zaten.

Ü

Üye silindi 187

mv cekilirken sanatcılar normal olarak ağız oynatır diğer exo üyeleri de böyle yapıyo zaten ama baek son dönemlerde setlerde bile sarkıyı canlı söylemeye gayret ediyo ona göre sarkıdaki duyguyu bu sekilde aktarmak daha iyi oluyomus acıkcası bu düsüncesi beni cok etkiledi adamın özgüvenine yine ve yine hayran kaldım sizin düsüncelerinizi de merak ediyorum
let me in

hurt
en samimi erkek kpop idolü olabilir.Kim fanlarına albüm almayın kendinize mont alın der ki bu sektörde? Herkesin iş igücü rekor ve para olmuş baekhyun gerçekten işini seviyor iş olarak görmüyor bu yüzden de en sadık fan kitlesine sahip ve bu dönemim en başarılı solisti.Samimiyet her zaman başarıyı getirir.

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
EXO benim "debutundan beri takip ettiğim" ilk grup. Böyle yıllarını verdiğin bir grup olunca yeri çok farklı oluyor. Onlarında aynı değeri fanlarına verip, elinden gelenin en iyisini yapma çabaları o kadar güzel ki. MV setinde canlı söylemek gibi bir zorunluluğu yok ama buna rağmen yapmış. Gerçek bir sanatçı ya.
Foruma da mı geldin hos geldiiiin