Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

İzle Naruto Animesi

Hinata

Trainee
Katılım
4 Eyl 2023
Mesajlar
63
Tepki
37
Puan
43
"Bir gün Hokage olacağım. İnan!" Dattebayoooo!

Tanıdık mı geliyor? Bu sözler, dünyanın en popüler anime serilerinden biri olan Naruto'nun ikonik karakterlerinden biri olan shinobi (yani ninja) Naruto tarafından tekrar tekrar söylenir.


12816667


Naruto, ilk olarak Masashi Kishimoto tarafından yazılan bir Japon manga serisi olarak başladı ve 2002 yılında bir anime serisi olarak uyarlandı. Seri, Naruto Uzumaki adında genç bir Gizli Yaprak Köyü ninjasının maceralarını takip eder. Naruto'nun hayali, akranlarının saygısını kazanmak ve köy Hokage'si olmak, köyü yöneten en güçlü ninja olmaktır.

maxresdefault.jpg


Naruto'ya olan tanışmam, serinin çok yavaş bir başlangıcıyla başladı. Serinin ilk bölümleri, Naruto Uzumaki'yi dikkat çekmek için bir yöntem olarak dikkat çeken şımarık ve asi bir genç ninja adayı olarak tanıttı. Naruto sadece sinir bozucu olarak değil, tanıtıldığım diğer karakterler de öyleydi. Kiraz çiçeği saçlı kunoichi (kadın ninja) Sakura Haruno, çok fazla aşık bir ergen gibiydi ve Naruto'nun rakibi ve okuldaki en yetenekli ninja adayı Sasuke Uchiha, kötü çocuk tavırlarıyla sadece sinir bozucuydu. Üçlü bir araya geldiğinde, gerçekten beni soğuttular, ancak birkaç bölümü izledikten sonra, animenin sadece çocuksu ve olgunlaşmamış şakalarla sınırlı olmadığını fark ettim.

10729464


Bazı zamanlarda yaramaz olsa da, Naruto'nun hikayesi sadece yetim bir çocuk olmaktan daha derinlere gider, köyün çoğunluğu tarafından korkulan ve sevilmeyen biri olmaktan. Naruto'nun ebeveynleri, köyün Dokuz Kuyruklu Tilki olarak bilinen güçlü yaratıkla savaşı sırasında öldü. Yaratığı yenmek için bir tür mühürleme büyüsü yapılır ve bu büyüyü yaratan tek kişi (veya bu durumda bebek), yaratığa dayanabilen Naruto kendisi olur.

latest


Seri boyunca, Naruto, Sakura ve Sasuke'nin genç ninja adaylarından köylerini dış güçlere karşı koruyabilen tam teşekküllü ninjalara dönüşümünü nasıl gösterdiğini takdir ettim. Üçlü, güçlü ve son derece havalı Kakashi Hatake olarak da bilinen liderleri ve öğretmenleri tarafından bir araya getirilir. Animasyonun erken bölümlerinin büyük bir kısmı, takımın birbirini tanımalarını ve birbirleriyle çalışmayı öğrenmelerini, birbirlerine karşı değil, birlikte çalışmayı öğrenmelerini tasvir eder.

latest


Hikaye tipi olarak hayat kesitine dair anlatım tipik olsa da, beni gerçekten etkileyen şey hızla değişen hikayeydi. Hikaye, işleyen kötü güçleri, Naruto'nun bir serseri olmaktan kararlı ve ilham veren bir karaktere dönüşümünü ve kendi ilginç bir arka hikayeye sahip olan Sasuke Uchiha içinde büyüyen karanlığı sergilemeye başladı.

Seri gerçekten başladığında, Naruto'nun ana hikayesi etkileyici hale geliyor ve önermeye değer. Ayrıca, anime ciddi bir ton zaman alsa da beni en çok etkileyen şey, serinin komik ve mizah yönüydü. Naruto'nun zaman zaman kabili olmadığı kadar, onun yaşadığı talihsizlikler, küçük hayranı Konohamaru (tesadüfen köy liderinin torunu) ve mentorü Jiraiya (gerçekten güçlü bir ninja) ile birlikte komikti. Sadece bu da değil, birçok yan karakter ilginç durumlara giriyor ve her bölümü izlemeyi eğlenceli kılan komik tepkiler veriyor.

latest


İlk seriyle ilgili önemli bir nokta, animenin büyük bir kısmının "filler bölümleri" ile doldurulmuş olmasıdır; yani ana tema ve hikayesiyle ilgisi olmayan hikayeleri içeren bölümler. Temelsiz olarak, bu dolgular sadece daha fazla bölüm eklemek için animenin hacmini artırmak içindir. Naruto'yu izlemeden önce birçok kişi, bu dolgu bölümlerini gereksiz oldukları için atlamam gerektiğini söyledi. Ama ben atlamadım. Çoğu dolgu bölümünü izledim ve yan karakterlere arka plan sağladıkları ve daha fazla güldürdükleri için oldukça eğlenceli buldum. Animeyi izlerken, animenin oluşturan her şey hakkında iyi, dengeli bir fikir sahibi olmanın oldukça önemli olduğunu düşünüyorum.


Naruto'nun sonu özellikle heyecan verici. En epik hikayeyi kurar, bize harika bir ninja miti ve tarih sunar ve olgun bir Naruto'nun kaderiyle buluşması ve her zaman hayal ettiği büyük ninja olma yolunu açar. Bu kadar sağlam bir gelişme ile, bir sonraki seri olan Naruto: Shippuden'ın kesinlikle eğlendireceğine eminim.

latest


Normalde biraz karanlık ve sert gerilimleri tercih ederim, ancak mükemmel bir şekilde yazılmış animeleri ve komik tarafımı okşayabilenleri büyük bir keyifle izlerim. Naruto kesinlikle bu tanıma uyar. Baştan sona izlediğim ilk anime serisi (Pokémon anime olarak sayılır mı?) olduğu için Naruto'yu tüm anime hayranlarına şiddetle öneririm. Dragon Ball Z ve One Piece gibi neredeyse bir kült klasik gibidir. Kesinlikle izlenmesi gereken bir seridir.

Ayrıca, anime müziği sevenler için, Naruto'nun duyduğum en iyi anime müziklerinden birine sahip olduğunu belirtmeliyim. Keşke Spotify veya CD gibi bir koleksiyon olsa.

10729798
 

Zzz

Always act like you are wearing an invisible crown
Trainee
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
185
Tepki
1,126
Puan
78
Çok güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık 😍
 

Arven

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
910
Tepki
2,415
Puan
148
Ellerine sağlık bende izlemeyi düşünüyorum uzun zamandır yazın çok güzel olmuş 🌸
 

52Hertz

2025'e kadar depresyonda
Trainee
Katılım
13 Haz 2023
Mesajlar
247
Tepki
993
Puan
103
Bu seride sevmediğim şey Naruto nun hokage oluşunu göstermemeleri anladık oğluna da anime çekeceksiniz millet merak etsin diye oraya sakladınız ama ben 700 küsür bölümü bu çocuk hokage olsun diye izledim 😑
 
Konu Sahibi
Hinata

Hinata

Trainee
Katılım
4 Eyl 2023
Mesajlar
63
Tepki
37
Puan
43
Narutonun ailesi yaşadaydı gibi bir arc da var

Bunun ismi ne diye geçiyor? Ben kaçırmışım sanırım. Ben hiç arc izlemedim. Sadece filmlarini izledim. sanırım onlara da ova deniyor hiç. hiç arc izlemedim.
 
Konu Sahibi
Hinata

Hinata

Trainee
Katılım
4 Eyl 2023
Mesajlar
63
Tepki
37
Puan
43
@Exovelvet,

Ben offical olmayan sandım. Offical olarak yayınlanan tüm seri ve videoları izledim. Büyük ihtimalle izlemişimdir onuda.

Gerçi hatırlıyorum anne babası yaşıyordu bir bölümde. Genjutsuyu mahkum ediliyorlardı bi bölümde. Orada annesi ve babası sağdı. Hatta hinata çok sert bi kızdı vs.
 

layley

Trainee
Katılım
23 Eyl 2023
Mesajlar
172
Tepki
443
Puan
51
Narutoyu ne zaman görsem duygulanıyorum
 
Benzer konular Forum Tarih
Uranyum☢️ Naruto 7 1K

Benzer konular

Üst