- Tepki
- 1,362
Önce buna bir oynata basıp sonra yavaş yavaş aşağı kayacaksınız.
Evet başlayalım..
Iruka bana öğretti... insanları ünleriyle değil, kişilikleriyle yargılamam gerektiğini.
Haku bana öğretti... sevdiklerinizi korurken iyi veya kötü olmadığını.
Rock Lee bana öğretti... çalışkanlığın yeteneği yendiğini.
Sai bana öğretti... hissetmeyen bir yaşamın yaşam olmadığını.
Gaara bana öğretti... yalnızlığın ne kadar acı verici olabileceğini ve sevginin birini nasıl değiştirebileceğini.
Asuma bana öğretti... bir sonraki nesle bakmanın ne kadar önemli olduğunu.
Sarutobi bana öğretti... sorunların şiddet yerine iyilikle çözülmesi gerektiğini.
Neji bana öğretti... gururunuzu bırakırsanız kaderinizi değiştirebileceğinizi.
Kakashi bana öğretti... takım çalışması ve dostluk kuralların üstünde durur.
Hinata bana öğretti... aşkın savaşmaya değer olduğunu.
Sakura bana öğretti... zayıflığın bir tercih, mazeret olmadığını.
Nagato bana öğretti... intikam ve nefretin sadece daha fazla intikam ve nefrete yol açtığını. Acıyı hissedin.. Acıyı için.. Acıyı kabul edin.. Acının anlamını anlamazsanız, huzurun anlamını asla anlayamayacaksınız..
Shikamaru bana öğretti... bazen sizi en çok rahatsız eden şeyleri bile yapmanız gerektiğini.
Might Gai bana öğretti... insanların sizi hakkınızda ne söylediğinin önemli olmadığını.
Minato ve Kushina bana öğretti... ebeveynlerin sevgisinin her şeyi yendiğini.
Sasuke bana öğretti... sadece şeyler hakkında hayal kurmak yerine onları gerçekleştirmeniz gerektiğini.
Itachi bana öğretti... bazen daha büyük bir iyilik için fedakarlık yapmanız gerektiğini.
Tsunade bana öğretti... ölüler için yaşayanları terk etmemem gerektiğini.
Jiraya bana öğretti... insanlıkta olan inancımızı ve barış umudumuzu asla kaybetmememiz gerektiğini.
Obito bana öğretti... doğru yola geri dönmek için asla geç olmadığını.
Madara bana öğretti... özgürlüksüz bir barışın aslında barış olmadığını.
Kurama bana öğretti... dünyada yaşayan tüm insanların içindeki ışık, karanlığın üstesinden gelebilir. İnsanlık, birbirlerine inandıkları ve sevdikleri sürece güçlüdür. Herkesin içinde olumlu değişiklikler yapabileceğini ve geçmişteki hatalardan ders alarak daha iyi bir insan olabileceğini öğretti.
Ve Naruto... işte, hepimiz Naruto'nun bize çok şey öğrettiğini biliyoruz.
Ama en önemli şey şu: Hayatınızda ne olursa olsun... ASLA VAZGEÇMEYİN! İNANIN!
@Vankedisi🐈☢️ çiziminden Naruto Reis.
"Eğer kaderini beğenmiyorsan,
Kabul etme."
-Uzumaki Naruto