Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Ne İnanamıyorum

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,850
1701477904559.png IMG_20231202_115200.jpg IMG_20231202_115211.jpg
Ben bu kadar Jimini dinledim mi ya gerçekten farkında bile değilim. Resmen Jimin aşığı gibi Jimini dinleyip durmuşum ahahaha tamam kabul ediyorum o iki şarkısı da çok hoşuma gitmişti onun dışında Suga ve Kainin üstlerde çıkması çok normal özellikle Suganın çünkü kendisini hem severim hem de şarkılarını beğenirim. Benim asıl anlamadığım Zerrin Özer oldu sadece bir kaç kez dinledim ne diye bu listeye girmiş ki tamam Atiye baya dinledim gitmiştir de Zerrin Özer nasıl girdi merak ediyorum o kadar da dinlememiştim halbuki neyse bakalım en çok Jimini dinlemişim bu yıl bakalım seneye en çok hangi idolü/şarkıcıyı dinleyeceğim

Son düzenleme:
Konu Sahibi
ponywinx

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,850
Belki de uygulamayı çok kullanmamışsındır o yüzden zerrin özer çıkmıştır bir kaç kere dinlediğin halde 💗 ✨
Evet belki de bu yüzden olabilir çünkü eminim yıl boyu en fazla on kez dinlediğimden kendisini

layley

Trainee
Tepki
441
Screenshot_20231202-145300_Spotify.jpg
Bende Simge'yi sadece bir kere her yerde "aşkın olayım" şarkısını duyduğum için kiminmiş bu şarkı? diye dinlemiştim. Ve de tek o şarkısını biliyorum jejxkwidjw Görünce ne alaka??? dedim. Sanırım Spotify biraz sallamış gibi

Konu Sahibi
ponywinx

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,850
Ekli dosyayı görüntüle 19318
Bende Simge'yi sadece bir kere her yerde "aşkın olayım" şarkısını duyduğum için kiminmiş bu şarkı? diye dinlemiştim. Ve de tek o şarkısını biliyorum jejxkwidjw Görünce ne alaka??? dedim. Sanırım Spotify biraz sallamış gibi
Evet ya az dinlediğine emin olduğun ünlüler koyulmuş ne alakaysa. (Simgeyi kötülemiyorum bu arada)