Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Ne Olmak Istiyordunuz Ne Oldunuz?

Ü

Üye silindi 46

Küçükken büyüyünce ne olmayı hayal ediyordunuz?Peki şimdi hangi konumdasınız?
Ben 6 yaşımdayken annemle 1 kere doktora gidip-geldikden sonra doktorluk işi hoşuma gitmişti.Yıllar boyunca doktor olma hayaliyle yaşadım.Sonra bu hayalimden vaz geçtim.Başaramayacağımı düşündüm.Şimdi ise matematik bölümü okuyorum.Ne olmak istediğime ise hala karar veremedim.Doktorluk her ne kadar uzun süre hayalini kurduğum meslek olsada,bu yolda gitmediğime çok da pişman değilim.Kimya hiç bir zaman anlayamadığım ders olarak kaldı benim için.Bununla uğraşmak hiç istemedim.
Sizlerde hayat nasıl?

fosforlucevriye

Rookie Idol
Tepki
1,158
Küçükken büyüyünce ne olmayı hayal ediyordunuz?Peki şimdi hangi konumdasınız?
Ben 6 yaşımdayken annemle 1 kere doktora gidip-geldikden sonra doktorluk işi hoşuma gitmişti.Yıllar boyunca doktor olma hayaliyle yaşadım.Sonra bu hayalimden vaz geçtim.Başaramayacağımı düşündüm.Şimdi ise matematik bölümü okuyorum.Ne olmak istediğime ise hala karar veremedim.Doktorluk her ne kadar uzun süre hayalini kurduğum meslek olsada,bu yolda gitmediğime çok da pişman değilim.Kimya hiç bir zaman anlayamadığım ders olarak kaldı benim için.Bununla uğraşmak hiç istemedim.
Sizlerde hayat nasıl?
Ben anaokulundayken bebek bakıcısı olmak istiyordum, kardeşim doğunca vazgeçtim. Üçüncü sınıfta öğretmenimin hediye ettiği bilim insanları kitabından etkilenip yıllarca mimar olmak istedim, sekizinci sınıfta aile dostumuz bir amca bana askeri doktorluk yaparkenki anılarını anlattı ve kısa süreliğine doktor olmak istedim. Lisede muhtemelen mühendislik okuyacağım ama ne okuyacağım bilmiyorum derdim. Şu an mühendislikteyim. Matematik bence çok güzel bir bölüm, kendini geliştirmeye müsait, senin adına çok sevindim.

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Küçükken her şeyi olmak istiyordum. Kuaför, doktor, polis,hemşire, öğretmen ....
Lisedeyken matematik öğretmeni olmayı istiyordum. Ama sayısalda sadece bir hafta kalabildim. 11 Kimyadan aşırı kortum ben yapamam dedim ve EA 'ya hemen geçtim. Şimdi de hukuk okuyorum

52Hertz

2025'e kadar depresyonda
Trainee
Tepki
953
Ayyyy deme öyle benim tercihlerde vaaaar 🥲
Biraz da ders çalışmak ile ilgili benim kpss puanım 74 geldi o yüzden atanamadım sağlık bakanlığı o kadar atama yapmasına rağmen laboratuvartan çok az aldı ama sen 85 puan veya en azından 80 üstü alırım diyorsan endişelenme ne yalan söyleyeyim ben çalışmadan girdim pişmanım biraz

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
11 Kimya neyse de 11 Fizik evlere şenlik😃
İlk kimyayı gördüm o bana yetti . Fiziğe daha bakmamıştım . Fiziğim de pek iyi değildi zaten. 10. sınıfın ilk dönemi fizik sınavının ilkinden 44 almıştım ikincisine daha çok çalıştım 45 almıştım. Allah'tan hoca sözlü notuma 50 ve 60 verdi de geçmiştim. O zaman EA'yı seçerim dedim. İkinci dönem sayısal derslerimin ortalaması uçtu. Biyoloji ortalamam 1. dönem 54'tü ikinci dönem 98'e çıkardım. Fizik ortalamamı da 76'ya yükseltmiştim. Ben bundan sonra sayısalcıyım dedim. Havam bir hafta sürdü😅

2307

Fanbase Starter
Tepki
1,175
Biraz da ders çalışmak ile ilgili benim kpss puanım 74 geldi o yüzden atanamadım sağlık bakanlığı o kadar atama yapmasına rağmen laboratuvartan çok az aldı ama sen 85 puan veya en azından 80 üstü alırım diyorsan endişelenme ne yalan söyleyeyim ben çalışmadan girdim pişmanım biraz
Umarım atanabilirsin ya aşırı isterim …
Bu arada teşekkürler cevabın için 🌹Rose :rose:" src="https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f339.png" data-shortname=":rose:" />

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Ay çok değişiyordu ama en çok istediğim şeylerden bir tanesi ünlü olmaktı sanırım. Şu an sınıf öğretmenliği okuyorum.Ben bölümümden çok memnunum.Kendi bölümümü öveceğim biraz şimdi kusura bakmayın.😅 Herkes kendi ilkokul öğretmenini iyi veya kötü unutmaz diye tahmin ediyorum,bence çok özel bir meslek, umarım ileride tüm öğrencilerim kalplerini kazanabilirim.
Ayy ben ilkokul öğretmenimi çok seviyorum. Annem kadar olmasa da bir anne gibiydi benim için hâlâ da öyle. Annem ve babam da çok seviyor kendisini. Çok saygı duyduğumuz birisi. Ve hâlâ da konuşuruz. Kuzenim de onun sınıfındaydı sürekli bana selam gönderirdi .Üniye gitmeden önce yanına uğramıştım. Sınıfına davet etmişti şimdiki öğrencileriyle tanıştırmıştı. Eskilerden konuşmuştuk çok güzel bir histi.
Kendisini çok ama çok seviyorum ♥️.
Gerçekten de ilkokul öğretmenleri unutulmaz
Umarım sen de öğrencilerine böyle güzel şeyler bırakırsın da seni de hiç unutmazlar. Birçok şey sizinle başlıyor aslında. O çocuklar ailelerinden çok öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla vakit geçiriyor. Arkanızda hep güzel bir nesil bırakın değerli Öğretmenim. Öğretmenlik mesleğine çok saygı duyuyorum açıkçası bütün mesleklere çok saygı duyuyorum. Öğretmenin yeri ben de çok ayrı. Bu meşakkatli yolda mesleğinizi en güzel şekilde yerine getirmeniz dileğiyle. Size bol bol başarılar diliyorum 💓