Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Neslihan Atagül

Ü

Üye silindi 160

Aldatılıp ilişkiye devam etmesini aklım almıyor. Birde dışarıya sorun yok, mükemmel ilişkimiz var izlenimi vermeye çalışıyor. Üzülüyorum kadına.
 

nabnab

Trainee
Katılım
2 Haz 2023
Mesajlar
26
Tepki
44
Puan
8
Acikcasi hic acimiyorum hak ettigini buluyo. Neslihan da o kufurlere layik esi de tarikat mensubu. Tarikatin dediklerinden disari cikamadiklari icin bosanmiyorlar. Mensup olduklari tarikatta bosanmak yasak ve erkeklerin zaten 2. 3. Es alma haklari falan varmis. Gazeteci bir kadin vardi haberlerini yapmisti. Neslihanlar disjnda baska unluler de ayni tarikata uye. Ondan esi zaten arada seriat guzehangu
 
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 160

Acikcasi hic acimiyorum hak ettigini buluyo. Neslihan da o kufurlere layik esi de tarikat mensubu. Tarikatin dediklerinden disari cikamadiklari icin bosanmiyorlar. Mensup olduklari tarikatta bosanmak yasak ve erkeklerin zaten 2. 3. Es alma haklari falan varmis. Gazeteci bir kadin vardi haberlerini yapmisti. Neslihanlar disjnda baska unluler de ayni tarikata uye. Ondan esi zaten arada seriat guzellemesi yapiyo.
Çok şaşırdım böyle bir cahillik pes yani
 
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 160

o kadar tarikat üyesi ünlü var ki aklınız şaşar athena gökhan, murat dalkılıç vs ... şokokopun bununla ilgili bir bölümü vardı şu anki ve geçmiş popçuların yarısı vs tarikat üyesi
Murat Dalkılıç öyle bir hissiyat veriyordu zaten ama Athena Gökhan'ı beklemiyordum aklı başında birisi gibi duruyordu
 
Benzer konular Forum Tarih
haneull Voleybol 1 456

Benzer konular

Üst