JeyKey
Rookie Idol
- Tepki
- 755
Soru: Hybe sanatçılarının biletlerinin pahalı olduğunu söylüyorlar ama memnun musunuz? Merak ediyorum çünkü Hybe konserlerine gitmedim.
Cevaplar: (bazı netizen yorumları)
1.Sahne setini görünce değdi.
2.Hybe'ın neden müzik sektörünün zirvesinde olduğunu anlıyorum.
3.BTS,havai fişeklerden drone'lara ve özel efektlere kadar gerçekten çok para harcadı.
4.Yorumlara bakıldığında şirketler arasında Big Hit en yüksek memnuniyet seviyesine sahip görünüyor,kalitesi de iyi.
5.BTS konserinden çok memnun kaldım,pahalı olduğunu düşünmemiştim.
6.Sadece BTS konserine gittim ama her şeyden memnunum.
7.Seventeen'in Gocheok'ta olan konserine gittim ve her şey çok güzeldi ama en etkileyici şey ışıklandırmaydı...Ah,anladım ki ışığa para yatırınca böyle oluyor.
8.Konser olduğu için fiyatını düşünmedim ve sadece zevk aldım.
9.gerçekten memnunum.
Konserlere belki gidemedik() ama yine de yasak linkten veya yt'a atılan videolardan izleyenler de kendi yorumlarını belirtebilir.Bana sorarsanız Ben hybe hastasıyım.Yapıyorlar işte
Cevaplar: (bazı netizen yorumları)
1.Sahne setini görünce değdi.
2.Hybe'ın neden müzik sektörünün zirvesinde olduğunu anlıyorum.
3.BTS,havai fişeklerden drone'lara ve özel efektlere kadar gerçekten çok para harcadı.
4.Yorumlara bakıldığında şirketler arasında Big Hit en yüksek memnuniyet seviyesine sahip görünüyor,kalitesi de iyi.
5.BTS konserinden çok memnun kaldım,pahalı olduğunu düşünmemiştim.
6.Sadece BTS konserine gittim ama her şeyden memnunum.
7.Seventeen'in Gocheok'ta olan konserine gittim ve her şey çok güzeldi ama en etkileyici şey ışıklandırmaydı...Ah,anladım ki ışığa para yatırınca böyle oluyor.
8.Konser olduğu için fiyatını düşünmedim ve sadece zevk aldım.
9.gerçekten memnunum.
Konserlere belki gidemedik() ama yine de yasak linkten veya yt'a atılan videolardan izleyenler de kendi yorumlarını belirtebilir.Bana sorarsanız Ben hybe hastasıyım.Yapıyorlar işte