sunnfloweer
Rookie Idol
- Tepki
- 839
İlkokul 2. sınıftayken sınıfımdan bir çocukla kavga etmiştim neden kavga ettiğimizi hatırlamıyorum. Sonra sınıf öğretmenimiz gelmiş ikimizi ayırmıştı. Neden kavga ettiğimizi sorduğunda karşımdaki ******** köpek (kendisine hala çok kızgınım aradan 10 yıl geçmesine rağmen deli gibi nefret ediyorum) nilüfer bana küfür etti diyip yalandan gözlerini doldurmuştu. Kesinlikle öyle bir şey yapmamıştım çok düzgün bir öğrenciydim ben Ben daha kendimi savunamadan öğretmenim ne söyledi kulağıma söyle dedi. ******** köpek öğretmenin kulağına söylemediğim küfürü söyler söylemez ben daha kendimi açıklayamadan bana tokat atmıştı öğretmen. Bu olay o kadar içime oturmuştu ki uzun bir süre kendime gelememiştim. Daha 6 7 yaşlarında bir çocuktum yine hatırladım içim bir kötü oldu. Öğretmeni de allah bildiğini gibi yapar inşallah küçücük çocuğa anlamadan dinlemeden tokat atılır mı ya?
Sizinde öğretmenlerinizle yaşadığınız kötü bir anınız var mı? Yalnız değilimdir muhtemelen.
Sizinde öğretmenlerinizle yaşadığınız kötü bir anınız var mı? Yalnız değilimdir muhtemelen.