- Tepki
- 7,310
Uçurumdan atlamak. Acayip merak ediyorum o hissi.
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlBenim de en merak ettiğim his o ya. Havada olmanın verdiği hissi genel olarak merak ediyorum.Uçurumdan atlamak. Acayip merak ediyorum o hissi.
Tamamdır, acı hissi de yok arkadaşlarTamam ölmüyoruz ama acı hissini de yok etsek. Benim de denemek istediğim şeyler var
Denizin içine dalıp (burunsuz gözlükle beraber tabi) saatlerce kalmak yüzmek isterdim ben çok farklı değişik bir deneyim olurdu
Bence gondola binmek gibi hissettiriyordur sjsjsjsjsjBenim de en merak ettiğim his o ya. Havada olmanın verdiği hissi genel olarak merak ediyorum.
evet demi su altı gerçekten bir harika...Tam olarak yapmak istediğim şeylerden biri. Su altı belgesellerine falan bayılan biriyim. Okyanus yaşamı muhteşem.
Hissetmek istemezsinAraba çarpması. O an nasıl hissediyorlar merak ediyorum ama aracın hız yapıyor olması lazım dbnsjdjs true beauty suho gibi uçuyormuşum bi de 🫡
yaşadın mı yoksa bitanem <(Hissetmek istemezsin
Doğrudan araba çarpmadı ama ben arabanın içindeyken çarpmıştı güçlü bir şekildeyaşadın mı yoksa bitanem <(
of çok kötü ya geçmiş zaten ama umarım bir daha yaşamazsın bitanemDoğrudan araba çarpmadı ama ben arabanın içindeyken çarpmıştı güçlü bir şekilde
Teşekkür ederimof çok kötü ya geçmiş zaten ama umarım bir daha yaşamazsın bitanem