- Tepki
- 1,413
@Vankedisi🐈, yorumlara baktım seninki erkekmiş beşik kertmesi yapalım doğunca
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Ol@Vankedisi🐈, yorumlara baktım seninki erkekmiş beşik kertmesi yapalım doğunca
bnmki de erkek niye benimki ile değil de vankedisininki ile, bnm çocuğumun ne eksiği vr
Atarlı seni ilk onun yorumunu gördüm. Bi kız daha doğurayım bari o zaman ben
iyi elini çabuk tut yaş farkı açılmasın
Önce toplanıp bana bi koca bulmamız lazım. Bölünerek mi çoğalayım
Benim oğlum ne buradaAtarlı seni ilk onun yorumunu gördüm. Bi kız daha doğurayım bari o zaman ben
bacım her şeyi devletten bekleme. dünyada 4 milyar erkek var ne demek koca aramak elini sallasan koca yav tr'de
Benim oğlum ne burada
Oha talipler çoğaldı.
Biricik dünya tatlısı kızımdan uzak dursun herkes
Daha var olmayan çocukları önce beşik kertmesi yaptınız şimdi de kan davası başlatacaksınız sjsjsjsjsj
Winner: @Vankedisi🐈Of cidden olmayan bebeklerden amma drama yarattık bu arada peterpanı bertaraf ettim galiba
Az önce sende gayet istiyordun @Nora nın kızını oğluna kazanamayınca feodal yapı falan oldu dimiii@Vankedisi🐈 sen kazanmış olabilirsin ama feodal yapı ile başını yaktın oğlunun haberin olsun. çocuk belki sevdiği ile evlenmek isteyecekti ama şimdi el mahkum alacaksınız @Nora nın kızını
benim oğlum aşk evliliği yapacak hadi bakalım
Az önce sende gayet istiyordun @Nora nın kızını oğluna kazanamayınca feodal yapı falan oldu dimiii
Evt var @Nora nın kızı çok güzel senin oğlunda ona aşık olacak konu kapanmıştırevet öyle oldu bir sıkıntı mı var
Evt var @Nora nın kızı çok güzel senin oğlunda ona aşık olacak konu kapanmıştır
Aşk aşk dediğin elinin kirdir Tuğçe nene der ki vücudum çok diridir
Yav oğlun 2.erkek olacak diyorum niye anlamak istemiyorsunnnbacım fazla kdrama izlemişsin azalt onu hemen. bnm oğlan hovarda bi kere size gelmez
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
iyi ki oğlun olmuş vankedisi bu genler senin kızınla torunuma geçebilirdi allah korumuş
Yav oğlun 2.erkek olacak diyorum niye anlamak istemiyorsunnn
@Vankedisi🐈, @peterpan, @Arven Yalnız ciddi ciddi midem bulanmaya başladı benim gülmekten
Bu kadar makara benim bünyeye fazla geldi.