- Tepki
- 965
Aslında bu hepimizi daha iyi tanıyabilmek ve daha kaliteli bir sohbet adına daha önceden planladığım bir şeydi ama @Gülzssx🐢 'in doğum günü olduğunu görünce bu güne ertelemeye karar verdim.
Oyunda herkes bir şeyler çiziyor ve diğer oyuncular tahmin etmeye çalışıyor ve böylelikle kazanılan puanlarla 1. , 2. ve 3. seçiliyor ve oyunda aynı zamanda canlı sohbet bölümü de bulunuyor.
Doğum gününe özel onur konuğumuz @Gülzssx olucak.
Üyelerin doğum gününe özel böyle bir etkinlik yapabileceğimizi de düşündüm. Üstelik forumda canlı sohbet olmadığı için de sayfayı yenileyip okuması da çok zor oluyor. Üstelik böylesi çok daha eğlenceli(bence)
Max 50 kişi girebiliyor ve oyundan herkes çıktıktan sonra link etkisiz hale gelecek (En son öyleydi.)
Herkes kullanıcı nickiyle girsin lütfen.
Doğum günü olan bana yazabilir eğlenceli şeyler planlayabiliriz.
İşte link:
Off forumu üyelere özel alan yaptım neden bilgi köşesi oldu ki biri düzeltsin
Oyunda herkes bir şeyler çiziyor ve diğer oyuncular tahmin etmeye çalışıyor ve böylelikle kazanılan puanlarla 1. , 2. ve 3. seçiliyor ve oyunda aynı zamanda canlı sohbet bölümü de bulunuyor.
Doğum gününe özel onur konuğumuz @Gülzssx olucak.
Üyelerin doğum gününe özel böyle bir etkinlik yapabileceğimizi de düşündüm. Üstelik forumda canlı sohbet olmadığı için de sayfayı yenileyip okuması da çok zor oluyor. Üstelik böylesi çok daha eğlenceli(bence)
Max 50 kişi girebiliyor ve oyundan herkes çıktıktan sonra link etkisiz hale gelecek (En son öyleydi.)
Herkes kullanıcı nickiyle girsin lütfen.
Doğum günü olan bana yazabilir eğlenceli şeyler planlayabiliriz.
İşte link:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Off forumu üyelere özel alan yaptım neden bilgi köşesi oldu ki biri düzeltsin