Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Oyunculuk Kariyeri Yapmasını İstediğiniz İdoller?

Ü

Üye silindi 154

Oyunculuk kariyeri yapmasını istediğiniz idoller var mı ? Ya da oyunculuk deneyimini merak ettiginiz idoller?
Stan twtte arada sırada görüyorum bu tartışmayı sizin bu konudaki fikirlerinizi merak ettim 🌸
Sticker GIF by Spotify

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
junghwan diyorum ben. eskiden çocuk oyuncuymuş zaten, yaşı ilerleyip yüzü biraz daha oturduktan sonra yakışacağını düşünüyorum
+doyoung acilen bir lise dizisinde kötü karakter olmalı

Tepki
150
Kendisi idol degil ama play with me clupta jangmi adinda bir kiz maşallah 14 yasinda ama cok güzel korelilerin seveceği bir tip umarım bir gün başlar

Son düzenleme:
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 154

Enhypen Jungwon, Sunghoon ve Sunoo yu oyunculukta görmek istiyorum çünkü oyuncu havası alıyorum üçündede birde Jinni var zaten yüzü ve vibe ı bu iş için uygun bence 😏❤️
Sunghoon'dan romantik bir gençlik dizisindeki başrol vibeı alıyorum ✍

Sticker GIF by Spotify

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ay bu ikilden birinden bir şey izlemek çok zevkli olur ya

Sticker GIF by Spotify

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
Oyunculuk kariyeri yapmasını istediğiniz idoller var mı ? Ya da oyunculuk deneyimini merak ettiginiz idoller?
Stan twtte arada sırada görüyorum bu tartışmayı sizin bu konudaki fikirlerinizi merak ettim 🌸
Sticker GIF by Spotify
Kyungsoo'nun zaten bir oyuncu olarak kariyeri sağlam. O yüzden Sehun'u seçiyorum. Ses getiren projelerde önemli roller alıp dikkat çekmesini istiyorum. Bence onda oyuncu kumaşı var ama iyi projelere denk gelmedi bence.

Konu Sahibi
M

mevsim

Enhypen ve Txt özellikle çok güzel görünüyorlar ya bence yakışır çoğuna