Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Özrü Hakeden Şarkılar

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Twitter'da gördüm bende yapmak istedim
İce cream- blackpink
Şarkının kötülüğünden çok Blackpink solo stanlerinin en çirkinleştiği Era buydu blinklerin travması olabilir
Twice-more and more
Ben bu şarkıyı sevdiğimi söylemeye korkuyordum hfbfbbbbbfbf herkes abartılı şekilde şarkıyı görmüyordu ama Momo nun encorne skandalında sonra iyice zehir ettilerİtzy-sneakers
Bu şarkı öyle bir muamelle gördüki 2021 de heryer de itzy vardı ne zaman 2022 de bu şarkı çıktı Kpop stanler bu grubu cancel ladılar ama koreliler ilk 5 soktu garip yanı ama ben hala abartı buluyorum bu şarkıya olan nefreti yani ortalam bir yaz şarkısı
Nmixx-dice
Ben bu şarkıyı çok sevmiştim neden kimse sevmedi anlamıyorum karışıktı evet ama şarkının ayrı ayrı çok güzel yerleri vardı danslar ve vokaller çok iyidi.big wave kısmı viral oldu ama kimse nmixx şarkısından olduğunu bilmiyorduRed velvet-zimzalabim
Kpop un en iyi pre-course lar dan birine sahipti ilk çıktığında bağımlımlıydım Allah belalarını versin zehir ettiler bu Era yı daRed velvet-RBB
Bu şarkıya da bence haksızlık ettiler arkadaki instrumental ve vokaller çok iyi di ama Kpop stanllar illa anlamlı sözler istiyor ya pop dinliyorsun çok anlamlı ve hikayesi olan bir şarkı dinlemek istiyorsan git opera filan dinle burda tatava yapma(g)-idle -uh oh
Bu şarkı nefret almadı sevenide çok ama bu şarkıyı bir hit yapmadığı için Kpop Stan nın büyük bir özür borcu var

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,301
More & More'u seviyorum ben ya. Dice da öyle. Aşk şarkılarım

Ü

Üye silindi 187

twice'ın en iyi şarkıları bence fancy sonrasıydı ama sevilmedi.More and more,alcohol free büyük özür hak eden şarkılar
aespa'nın girls şarkısı da gereksiz eleştiri almıştı savagedan daha iyi bir şarkı girls bence en azından yüksek notalar abartı değildi.Şimdi dramayı herkes beğendi ama bence girlsden tarz olarak farklı bir şarkı değildi.
nct 127'nın kick it öncesi şarkıları büyük özür hak ediyor.Sektörde halen daha limitless gibi bir şarkı yok.