chewy
Rookie Idol
- Tepki
- 2,204
Penthouse senaristi yine iş başında... yeni dizi 'The Escape of the Seven' ile reşit olmayanların saldırıya uğramasını ve 'tüm makjang unsurlarını bir arada' doğurmasını konu alıyor.
[+633] Akıl sağlığım için Kim Soon Ok ve Im Sung Han'ın dizilerini izlemeyi bırakmaya karar verdim!
[+458] Dizi yapımcıları artık topluma karşı hiçbir sorumluluk hissetmiyor mu? Sadece kendi "ifade özgürlüklerini" önemsiyorlar, bunun sonuçlarını değil
[+353] Bu saçma dizilere gerçekten son vermemiz lazım...
[+394] Artık bu senaristten korkmaya başladım..
[+217] Bu benlik değil.. biraz izledim ve kanalı değiştirdim...
1. [+176] Konu tam bir çılgınlık... İnsanların buna ilgi gösterdiğine inanamıyorum ㅜ bunların hiçbirinde anlam veya öğrenilecek ders yok
[+99] İçimizi ısıtan, iyi hissettiren diziler nerede... Bütün bunlar değişti doğumda , aldatma, cinayet, komplo ㅡㅡ; zihinsel sağlığınız için iyi değil
[+94] Dün izledim ve çok saçmaydı. Tüm bu reşit olmayanların saldırıya uğraması, hamile kalması ve benzeri şeyler yüzünden kendimi çok fazla hissettim
[+33] Gençlere yönelik bir dizi, neden bu kadar kışkırtıcı.. Biraz izledim ve kanalı değiştirdim. Hiçbir sonucu olmayan makjang.
8. [+20] İlk bölüm sanki 100 tatlı patatesi aynı anda yemek gibiydi, o kadar sinir bozucu ki... Neredeyse bayılıyordum.
[+65] Makjang'a utanıp kanalı değiştirmekten kendimi alamadım. Sanırım bu durumdan rahatsız olan tek kişi ben değildim.
[+71] Ugh, başka bir makjang mı? Bunları izlemek çok zor. Artık yeni şeyler alabilir miyiz lütfen?
[+50] Biraz izledim ve tüm bu makjanglar akıl sağlığım için iyi olacakmış gibi görünmüyordu ㅡㅡ
Makjang ne demek?
Her hafta k-dramayı üste tutmak için yani reyting için saçma ve aybı şeylerle izleyiciyi tutmaya makjang deniyor.