Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Pot Kırmak

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
Bı keresinde arkadaşımın kardeşine sevgilisinin adıyla seslenmiştim hem de annesinin yanında (annesi sevgilisi olduğunu bilmiyordu)
Arkadaşım uyarana kadar fark etmedim salak gibi çok utanmıştım 😭😭
Bı de bı arkadaşım vardı çalıştığını ailesi bilmiyordu halasının yanında iş yeri ile ilgili soru sordum (ailesinden gizli çalıştığını bilmiyordum)
Sizin var mı böyle pot kırdığınız anlar?

Konu Sahibi
Arven

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
Ablamın telefonu bozuk diye hoparlörde konuşuyorduk, eltisi de yanındaymış bilmiyordum ablam dedi işte eltim ile bişey alıcaz, bende dedim ki o kıza güvenme Vala iki güne satar.. Ablam beni gebertiriyodu az kalsın... Pandemi dönemi kardeşim yerine derslere giriyordum bi ara yazarak cevap veriyorum herşeye yanlız bizim çocuk slakamış ben yazınca hoca diyor sende böyle şeyler beklemezdim diye 😎 neyse yine takılıyorum derste babam geldi ses açıkmış ne yapıyorsun dedi. Maminin dersine girdim bu manyaklar hiç birşey anlamdı dedim 🥹 hoca ordan bağırmaya başladı Allahım o gün ölüyorum sandım kardeşime yalvarıyorum git hoca ile konuş seni sınıfta bırakmasın diye.. Orta okulda da bizim sınıfta sevgili bir çift vardı ama baya toxic bir ilişki neyse okul çıkışı biz arkadaşımın evinin kapısında bekliyoruz okulun karşısında. Bu çocuk geldi işte yanımıza ayrılıncsm falan diyo kız başkası ile görüşüyormuş ne yapayım falan dedi, bende şakasına git kaşar al dedim, yeminle şakaydı nerden biliyim ciddiye alacak 😭
Ya kedi tam senden beklenen hareketler sjsjsjsjsj

Konu Sahibi
Arven

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
Eskiden kim ne der ne niyet okur diye hiç düşünmeden konuştuğum için bayağı pot kırıyordum ya...

Kuzenimle gezerken amcamı bir kızla görmüştük sonra babaanneme söyledik. Kızı tarif ettik. O kız sevgilisi değilmiş başka bir iş varmış işin içinde. Olay bize patlamadı çocuğuz diye ama amcamın gönül işlerini bir tık batırmış olabiliriz...
Bende sinirlendiğim zaman yengemin yanında amcamın eski sevgililerinden bahsetmemek için zor tutuyorum kendimi 😅

Konu Sahibi
Arven

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
Ben olsam kesin ağzımdan kaçırırım. Sonra da bozuntuya vermem mum dikerim üstüne hashdhsdf Kuzenlerimin hiçbiri bana aşk hayatını anlatmıyor bu yüzden 😭 😭 :ROFLMAO:
İnşallah anlatırlar ilerde ben çok seviyorum birilerinin aşk hikayesini dinlemeyi
Kendime faydam yok ama başkası için ilişki terapisti oluyorum

Konu Sahibi
Arven

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
kahkaha attım yeminle bu nedir :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: tebrik ediyorum ama👏
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

kardeşimin sevgilisi, kardeşimin onu aldattığını yanlışlıkla benden öğrenmişti.:cool:

staj yaptığım şirkette müdürle konuşurken küçük kızı bana doğru koşarak anne deyip sarılmıştı. üstümüzdeki montu benzetmiş meğer. ben de kimin çocuğu olduğunu bilmiyordum, kimse yok sanıp bozuntuya vermemek için gel annesinin bitanesi diye dalga geçip kucağıma alacaktım ki kadın da meğer arkadan bize doğru geliyormuş duymuş oldu:ROFLMAO:
Seni çocuk hırsızı sanmadıklarına dua et sjsjsjsj

Benim arkadaşımım sevgilisi var ve sevgilisini de arkadaşımın annesi tanıyor ama arkadaşımın sevgilisi olarak değil,anneleri tanışıkmış oradan tanıyor çocuğu,sonra işte bende arkadaşımın annesinin yanında arkadaşıma A ile aranız iyi değil mi diye sormuştum sonra o bana kaş.göz hareketi yapınca jeton düştü😂
Çok kötüüü
bana da arkadaşım kaş göz işareti yaptı beni susturmaya çalışıyordu 😭

Ayy en büyük potum orta okuldayken çok konuşan bir çocuktum ve öğretmenlerim sürekli uyarırlardı beni bir gün faranjit oldum ve sesim gitti assla çıkmıyordu öğretmenlerimden biri geldi tenefüte yanıma ne oldu sana dedi sesim gitti bir yerinize kına yakın dedim (gerçekten tam anlamını bilmiyordum küçüktüm daha bilseydim yapmazdım öyle bir saygısızlık 😭) arkadaşım kolumda beni dürtüyor ama ben anlamadım hoca da anlayamadı dediğimi ne dedin diye bir daha sordu ben bir daha söyledim hocanın gözler faltaşı gibi açıldı arkadaşım öğretmenim valla o bilemedi ondan öyle dedi diye beni uzaklaştırıp aydınlattı 🤦🏻‍♀️
Normalde saygısızlık olurdu ama bilmemen durumu çok komik yapmış sjsjsjsjsj

Konu Sahibi
Arven

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
Ben değil de kuzenim sağ olsun, annemler büt nedir bilmiyordu. Ben de bir sınavım daha var iki hafta sonra filan demiştim ayrıntı vermeden. Sonra üni okuyan kuzenlerim geldi bize ve büt var mı elif dediler. Annemle babam o ne diye sordu tabii
Kuzenlerime bir bakış attım ama artık çok geçti bagalsosjsg
O an ki bakışmanız gözümün önüne geldi
😂😂