Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Pretty Little Liars

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
Bizim versiyon çok güzeldi bence ama değerini bilmediler
Ay evett izledikçe sorguluyorum bu dizi nasıl tutmadı diye birde bu diziden sonra oyuncuların çoğu aşırı patladi(bana göre en iyi oynayan açelya rolündeki kızdı ama bi o çok patlayamadi😔
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ben baya izlendi diye hatırlıyordum ya ilk bölümünü özellikle herkes biliyordur
bwn reytingleri kotu diye erken final yaptilar diye hatırlıyorum😔 ama ne olursa olsun yinede hakkettiğinden daha az değer gordu

Valin

Rookie Idol
Tepki
1,080
Türk yapımını izlemiştim hatta bir ara kitabını okumuştum sevdiğimi hatırlıyorum ama devamını bulamayınca kalmıştı öyle

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
Çok güzeldi bence o kadroyu istseler bile toplayamazlar şimdi. En güzel uyarlamalardan biriydi ama içinde kadın dövme aşağılama olmadığı için tutmadı. Oyuncu seçimi de baya iyidi hiç yadırgamadım bizim oyuncuları
off cidden her şeyi çok güzeldi ama sosyal medyada diziyle ilgili karşıma çıkan tek şey öpüşme sahnesi oluyor😭😭

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
İlk başta hayranlar sayesinde izlendi aslında ama yavaş yavaş düştü reytingleri babamdan zorla kumandayı alıp izlemeye çalışıyordum,bide hitap ettiği kesim gençlikti ve kumandanın ezeli sahipleri babalar bu dizinin erken bitmesine sebep oldu 🤭☺️
Bende o zamanlar özellikle jansetten korkuyordum böyle bir anda gözlükleriyle çıkıyordu ekrana..uzun süre annemlerle beraber yatmistim😔

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
Ü

Üye silindi 187

Aranızda pll ya da onun turkiye versiyonu olan tatlı küçük yalancılar izleyen var mı?? Bu ara ikisinde aşırı taktım konuşacak birilerini ariyorum🥲🥲
İlk izlediğim yabancı diziydi.İlk iki sezonu izlemiştim ama sonra neden devam etmedim hatırlamıyorum.Yıllar sonra bir yerde gördüm ve aklıma geldi tam da o dönem final sezonu varmış.Final sezonunu izleyebilmek için facebooktan tüm sezonların özetini felan okumuştum ey gidi günler.Dizi baya korkutucuydu ve gerilimliydi özellikle dollhouse bölümleri çok korkunç.İzlerken yaşım küçüktü ezra ve aria normal geliyordu yani cidden nasıl zamanında tepki çekmemiş kızın hocasıyla sevgili olması anlamıyorum.Türk versiyonu aslında çok iyi bir uyarlamaydı ama bence yaza uygun değildi yazın yayınlamışlardı yazın bizim ülke romantik komediden başka şey izlemiyor bir de ben hatırlıyorum kuzenlerimin ailesi izlemelerine izin vermiyordu sert bir diziydi bu da reytinglere yansıdı erken bitti.Pek çok kaliteli ama erken final yapan iş şu an çıksa hit olur mesela kaçak gelinler sonradan ünlendi hatta netflixe ilk geldiğinde top 10daydı.PLL'in tema şarkısı çok güzel ya çok dinliyordum zamanında.

Ü

Üye silindi 123

İlk izlediğim yabancı diziydi.İlk iki sezonu izlemiştim ama sonra neden devam etmedim hatırlamıyorum.Yıllar sonra bir yerde gördüm ve aklıma geldi tam da o dönem final sezonu varmış.Final sezonunu izleyebilmek için facebooktan tüm sezonların özetini felan okumuştum ey gidi günler.Dizi baya korkutucuydu ve gerilimliydi özellikle dollhouse bölümleri çok korkunç.İzlerken yaşım küçüktü ezra ve aria normal geliyordu yani cidden nasıl zamanında tepki çekmemiş kızın hocasıyla sevgili olması anlamıyorum.Türk versiyonu aslında çok iyi bir uyarlamaydı ama bence yaza uygun değildi yazın yayınlamışlardı yazın bizim ülke romantik komediden başka şey izlemiyor bir de ben hatırlıyorum kuzenlerimin ailesi izlemelerine izin vermiyordu sert bir diziydi bu da reytinglere yansıdı erken bitti.Pek çok kaliteli ama erken final yapan iş şu an çıksa hit olur mesela kaçak gelinler sonradan ünlendi hatta netflixe ilk geldiğinde top 10daydı.PLL'in tema şarkısı çok güzel ya çok dinliyordum zamanında.

Sözü geçmişken bırakayım. Ben de çok severim bu parçayı. İyi forumlar ve güzel geceler herkese!