BobaTea
Fanbase Starter
- Tepki
- 2,637
- "Bu canavar deniz kızı da ne?"
- "Ha, s.ktir... Gördüğümde aşağı kaydırıyordum (Halle Bailey'nin fotoğrafı)."
- "Zenci Prenses"
- "Iyy Krakene bak."
- "Eğer onunla vakit geçirirsen, ten rengin siyaha dönecek. Cık cık."
- "Tek bir resimde cennet ve cehennemi görebiliyorsunuz."
Tweet Çevirisi: NewJeans'ten Hanni Halle ile selfie attığında onun Koreli fanlarının hiç zaman kaybetmeden Halle'yi aşağıladığını hatırlıyor musunuz? Aralarından birinin eğer Hanni Halle ile zaman geçirmeye devam ederse derisinin siyaha döneceğini bile söylediğini? Masumu oynayıp tarihi yeniden yazmaya kalkışmayın bile.
1. Kore'nin bundan nefret ettiği doğru, "kızgın olmak" kılığına büründürülmüş nefret yorumlarını görmediniz mi?
2. Ah, çok utanıyorum bir sürü iğrenç yorum var
3. Bu olayın film bitince yatışacağını düşünmüştüm...
4. Yurt dışına çıkarsanız, "Hey, Çinli misin?" sorusuna maruz kalırsınız ve gözlerini çekik yapmaya da çalışırlar... Bu dünyadaki herkes ırkçı kendilerinin ırkçı olmadığını mı zannediyorlar?
5. "Her yerde ırkçılık var neden sadece bizi suçluyorlar?" diye soran yorumlar çok aşağılık ne yani herkes ırkçılık yapıyor diye bizim yapmamızın da haklı olduğu anlamına mı geliyor?
6. Bu dünyada ırkçı olmayan tek bir ülke bile yok, neden herkesten üstün bir melekmiş gibi davranıyorlar?
7. Hayır ama günün sonunda Disney her istediğini yapabilir, neden herkes kendi aralarında kavga ediyor?
8. Cidden çok utanç verici, bu tarz yorum yapanlar ne kadar salak olduklarını belli ediyorlar, bu "evrensel" bir şey değil ne zaman kendinizden utanç duymanız gerektiğini biliyor olmanız lazım.
9. Buradaki yorumların ne kadar umutsuz olduğuna bakın ㅋㅋㅋ
10. Hayır ama bütün dünya bu filme sövüyor, neden sadece bizim ülkemiz suçlanıyor?
Kaynak: Pannchoa