- Tepki
- 4,559
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlNe demezsin sil sil öldümSorular çok iç açıcı![]()
Volkan konak ablamben problemlere bayılırım çözerken çok eğleniyorum![]()
Sag olll1.soruyu buldum.
Şimdi ben de senin dediğin gibi a/5=4,4 ve b/5=6,2 dedim.Buradan a=22 ve b=31 oldu.
Sonra birer kişi ayrılınca isimlerden c tane harf soyisimlerden d harf kaldı dedim.Bu durumda c/4=4 d/4=7 oldu yani c=16 ve d=28 oldu.
Böylece isimler arasında 6 harf farkı soyisimler arasında 3 harf farkı oldu.Yani ayrılan kişinin ismi 6 soyismi 3 harfli olmalı,buna göre cevap B
1.soruyu buldum.
Şimdi ben de senin dediğin gibi a/5=4,4 ve b/5=6,2 dedim.Buradan a=22 ve b=31 oldu.
Sonra birer kişi ayrılınca isimlerden c tane harf soyisimlerden d harf kaldı dedim.Bu durumda c/4=4 d/4=7 oldu yani c=16 ve d=28 oldu.
Böylece isimler arasında 6 harf farkı soyisimler arasında 3 harf farkı oldu.Yani ayrılan kişinin ismi 6 soyismi 3 harfli olmalı,buna göre cevap B
Nasil cozuyorsun boyle bayilacagimsu kopekli soru çozen oldu mu bilmiyorum ama soyle yaptım onimdeki kitaba yazdığım icin bi tık sıkıştı gerci sorun olursa yaz lütfen oburlerine baskicam şimdi<3
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
bu cikolatali soru kursun kalemle yazdim umarım belli oluyordur Ekli dosyayı görüntüle 13595
Bu da isim harf sorusu açıklayıcı şekilde yazmaya çalıştım umarım olmuştur Ekli dosyayı görüntüle 13596
son olarak da bu da gazoz sorusu Ekli dosyayı görüntüle 13597 Ekli dosyayı görüntüle 13594
Aklimda cok negatif dusunceler var bayilacagim stresten simdicografya ve kimyami vererek matematigi almisim dogumdan once![]()