İkisinden de olsa güzel olur ama sm girls eraya kadar kwangya konsept verince insanlar sıkıldı aslında aespa üyelerinin kwangya konseptine çok da uyduğunu düşünmüyorum imajları çok şeker kız bir tek karina kwangya konseptine uyuyor bence ama mesele bu değil real world konseptlerinin dansları ve şarkıları daha güzel.Illusion da kwangya konsepti ve girls'den çok sevilmişti bu tarzda bir şey gelirse çok güzel olur.Aespa performans grubu olmadığı için girls gibi çok sert şarkıları gruba yakıştırmıyorum spicy ve dreams come true gibi vokal odaklı şarkıları grup daha iyi taşıyor bence.Keza illusion da tam böyle bir şarkıydı.Giselle en son savaşcı temalı güzel bir şarkıyla döneceklerini söylemişti ama üzerinden o kadar zaman geçti ki lee so man dönemi söylemiş bile olabilir.SM'in iç işleri yüzünden aespanın albümleri ve cbleri ertelenmeye devam ediyor normalde ağustos da full albüm alacaktık ama ertelendi.Büyük ihtimal mini alırız.SM NCT sevdasından kurtulana kadar diğer gruplar böyle çekecek.NCT başarılı bir proje ama daha da başarılı olabilirdi sm beceremedi ve artık grubun parlama şansının kalmadığını düşünüyorum.Asker dönemleri başladı ve Çinli üyeler smden ayrılır gibime geliyor bakalım neler olacak.