Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Reboot

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
ben şimdiden sevdim şarkıyı 37. saniyede jeongwoo'dan itibaren ayrı bir hoşuma gitti hatta. bir de hyunsuk'un partı ikon'u hatırlattı bana🥺 şirket spoiler diye şarkının ilk 1 dakikasını vermiş ama umarım mmmda yaptıkları gibi geriye kalan iki dakikayı da spoiler niyetine paylaşıp tüm şarkıyı yayınlamazlar

Valin

Rookie Idol
Tepki
1,080
Treasure ilk çıktığı zamanlar çok dinliyordum sonradan baya bir süre ortalıkta göremedim maalesef. Potansiyelleri aşırı yüksek 4.jenin en parlayan erkek grubu olabilirlerdi YG elindekinin kıymetini bilseydi. İşin arka tarafına çok hakim değilim ama bana YG çocukları geri plana attı gibi geldi hep. Bu şarkı da tam Treasure tarzı diyebileceğim bir şarkıya benziyor

Konu Sahibi
inx

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
Treasure ilk çıktığı zamanlar çok dinliyordum sonradan baya bir süre ortalıkta göremedim maalesef. Potansiyelleri aşırı yüksek 4.jenin en parlayan erkek grubu olabilirlerdi YG elindekinin kıymetini bilseydi. İşin arka tarafına çok hakim değilim ama bana YG çocukları geri plana attı gibi geldi hep. Bu şarkı da tam Treasure tarzı diyebileceğim bir şarkıya benziyor
bence de grupla pek ilgilenmiyor ama bakalım bir şirketle daha anlaşmışlar logoları konseptleri falan yeniden düzenlenmiş şapkalı daha fazla önem vermeye çalışacak gibi bu sefer

Valin

Rookie Idol
Tepki
1,080
bence de grupla pek ilgilenmiyor ama bakalım bir şirketle daha anlaşmışlar logoları konseptleri falan yeniden düzenlenmiş şapkalı daha fazla önem vermeye çalışacak gibi bu sefer
Ay umarım, kpop ile çok ilgili olduğum zamanlardan kalan içimde ukte bu grubun daha çok parlaması

• Kalp
Reactions: inx