Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Romantik Türünde Film Önerilerim

betul

Fanbase Starter
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
836
Tepki
2,490
Puan
75
Öncelikle merhaba herkese

Romantik türünde filmler izlemeyi çok seviyorum. Kafa dağıtmak için birebir film türü.Bu içerikte de şu an için en sevdiğim 10 romantik filmden bahsediyorum. Umarım aralarından beğenip izledikleriniz olur.




1-) Pride & Prejudice ( Aşk & Gurur )

Konusu:
18.yüzyıl sonlarında, sınıf bilincinin hakim olduğu İngiltere'de beş kız kardeş olan Bennet'lar - Elizabeth veya Lizzie, Jane, Lydia, Mary ve Kitty, annelerinin iyi bir koca bulup geleceklerini güvence altına alma hayalleriyle büyütülmüşlerdir. Fakat, neşeli ve zeki bir mizaca sahip olan Elizabeth, kendisine düşkün olan babasının da desteğiyle hayatını daha farklı ve dolu dolu yaşamak için çabalamaktadır.

pride.jpg

2-) Becoming Jane ( Aşkın Kitabı )


Konusu:
Jane Austen (Anne Hathaway) aşka inanan, yazmayı seven bir genç kızdır. Ailesi onun İngiltere'nin o zamanlarında adet olduğu gibi para karşılığı bir evlilik yapmasını, kendilerini de fakir hayatlarından kurtarmasını ister. Jane, köylerine misafir olarak gelen İrlandalı genç Tom Lefroy (James McAvoy) ile tanıştığında zekası ve cüretkarlığından etkilenir ve ona ilgi duymaya başlar. Varlıklı ailelerden biri olan Lady Gresham'ın yiğeninin evlenme teklifini paradan daha mühim şeyler olduğuna inanması sebebiyle ret eder. Jane'nin ailesinin otoritesine, o zamanın adetlerine ve gerçek aşka karşı verdiği savaşın sonucu nasıl olacak?

becoming.jpg


3-) Flipped ( İlk Aşk )

Konusu:
Bryce ve Julie ikinci sınıfta tanışmıştır. Küçük Juli, Bryce'ın hayatına girmesi ile ilk aşkını da tatmış olur. Ancak durum Bryce için aynı değildir. Kızlardan korkan, utangaç ve sıkılgan Bryce, her ne kadar Juli'yi kaybetmek istemese de, kızın ısrarı ve "hayır" cevabını kabul etmemesi canını sıkmaktadır. Aradan geçen altı yıl boyunca Juli ve Bryce için işler daha da zorlaşır. Karşı evlerde oturan ve aynı okula devam eden Juli ve Bryce artık ergenlik çağına girmişlerdir. Zaman zaman birbirlerinden uzaklaşsalar da, aralarında hala bir bağ vardır.

flipped.jpg

4-) Life As We Know It ( Başımıza Gelenler )

Konusu:
Holly ve Eric, tek ortak noktalarının birbirlerine nefretleri ve vaftiz kızları Sophie’ye olan sevgileri olduğunu keşfederler. Ama, aniden Sophie’nin hayatta tek sahip olduğu ebeveynler olduklarında, farklılıklarını bir kenara bırakmak zorunda kalırlar. Yoğun sosyal hayatları devam ederken, aynı çatı altında yaşayabilmenin de bir yolunu bulmalıdırlar.

life_as_we_know_it_banner.jpg

5-) Confessions of a Shopaholic ( Bir Alışverişkoliğin İtirafları )

Konusu:
Sevimli mi sevimli Becky Bloomwood (Isla Fisher'ın çıkış rolü) modadaki son gelişmeleri takip etmekten kendisini alıkoyamayan ve durumunun farkında olan bir alışveriş delisidir. Bu şaşaalı dürtülerinin masrafını karşılamak için iş bulmak zorunda kalan Becky'ye kaderin bir cilvesi sonucu mali danışmanlık konusunda köşe yazarlığı teklif edilir ve tabii ki ortaya komik sonuçlar çıkar

confed.jpg

6-) The Fault In Our Stars ( Aynı Yıldızın Altında )

Konusu:
Hazel ve Gus, kanserle ilgili bir destek grubunda tanışırlar. Hazel oksijen makinesine bağlı yaşayan bir kız, Gus ise protez bacağıyla dalga geçen bir erkektir, bu tanışma sonrası mucizevi bir aşk başlar.

the fault.jpg

7-) Love Rosie

Konusu:
Rosie (Lily Collins) ve Alex (Sam Claflin) 5 yaşlarından beri çok iyi arkadaştırlar. Birbirlerini başka gözle hiç bakmamışlardır, ya da gerçekten öyle midir? 18 yaşında yaptıkları seçimler sonucu birbirilerinden uzaklaşırlar. Yıllar sonra aralarına mesafeler girdikten sonra geçmişte yaşadıklarını ve anılarını unutmayı başaramamışlardır.

lr.jpg

8 -) About Time ( Zamanda Aşk )

Konusu:
Genç yaştaki Tim Lake, ailesiyle birlikte sıra dışı bir yeteneğe sahiptir:Tim hayatının farklı yönlerini değiştirmek için bu özelliğini kullanmaya başlar. Mary adında bir kıza aşık olur çalışmak için Londra'ya taşınır. Tim gizli yeteneği ilişkilerine de yeni bir 'boyut' getirir ama genç adam yakın zamanda her sorunu bu şekilde çözemeyeceğini fark edecektir.

ab.jpg

9-) Midnight Sun

Konusu:
Filmde, çocukluktan beri korunaklı olan 17 yaşındaki Katie'de yoğunlaşıyor ve gün içinde en ufak miktarda güneş ışığına bile maruz kalmayan nadir bir hastalıkla evin içinde durmak zorundadır. Charlie ile tanıştığında hayatı romantizm dolu bir yaz geçirerek değişecektir...

midnightsun.jpg

10-) Five Feet Apart ( Senden Beş Adım Uzakta )

Konusu:

Iki hasta gencin hastanede yollarının kesişmesi ile değişen yaşamlarını konu ediyor. Stella Grant, 17 yaşında olan bir genç kızdır. Bilgisayarına bağlı bir yaşam süren Stella, yaşıtları gibi gezip dolaşmak yerine zamanını çoğunu hastanede geçirmek zorundadır. Kistik fibrozis hastası olan genç kız hayatını rutinler, sınırlamalar ve kendi kendisini kontrol etmekle geçirir. Fakat genç kızın hayatı bir hayli etkileyici bir genç olan Will Newman ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır. Birbirlerinden etkilenmeye başlayan gençlerin önünde çok büyük bir engel vardır. Will de Stella gibi hastadır ve hastalıkları sebebiyle hayatlarına konulan sınırlamalar aralarına mesafe koymalarını gerektirir.

five.jpg


Siz de sevdiğiniz romantik filmleri yazmayı unutmayın. Kendinize iyi bakın
 
Son düzenleme:

digustingshaat

Trainee
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
149
Tepki
202
Puan
11
Konum
zortingland
ABOUT TİMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE taş kağıt makasta kaybedip izlemeye mecbur kaldığım bir filmdi ama hiç pişman olmadım çok güzel film kesinlikle herkes izlemeli bu arada yazdığın filmlerin hepsini izledim hepsi de çok hoş filmler :)
 

Benzer konular

Üst