Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Saçınızı Hangi Renge Boyatmak İstersiniz?

Athena

Lilith
Fanbase Starter
Tepki
1,305
Sarı istiyorum.
O olmasa da uçlarını başka bur renk isterim

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Hepsini değil de araları mora boyatmak isterdim. Saçımın rengini seviyorum aslında

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,103
Bir ara saçlarımı omuz hizamdan biraz yukarıda kestirip uçlarını kızıla boyatmıştım. İlk saç boyama deneyimim 19 yaşında böyle oldu. Renk aktıkça gül kurusu halini almıştı, çok güzeldi. Sonra büyük bir eşeklik edip gidip ombre yaptırıcam dedim ve neredeyse bütüm saçım yandı. :') Yine fena değildi ama 20 yaşımdayken 25 gösterir olmuştum. Yaklaşık 1-2 sene boyunca saçımı kestire kestire o renkten tamamen kurtuldum. Sonra da pandemide kendime kahkül kestim ve o sıralar Blackpink'in HYLT MV'si yayınlanmıştı. Lisa'nın saçları çok hoşuma gidince gidip saçlarımı kısa kestirdim ve simsiyah yaptım. Uzun bir süre de siyah kullandım. Siyah ve yarı kızılı gören herkes çok yakıştırmıştı bana ama herkes en çok doğal saç rengimi beğeniyor. Üstelik siyah rengini de beni olgun gösterdiği için seviyordum ama artık o görüntüye de ihtiyacım kalmadı, çünkü yüzüm de olgunlaştı. LJLSŞGKFKL Bu yüzden 1 senedir, maalesef saç derimde egzama da çıktığı için saçımı boyatmıyorum ve doğal rengime dönmeye çalışıyorum. Çok güzel, güneş ışığında sarı yansımaları yapan tatlı kahve bir saç rengim var. Canım saçlarım, maşallah. 1 senedir bakım da yaptığım için inanılmaz güçlendi ve kırıkları azaldı. Bu yüzden daha da boyatmam gibi duruyor. Kendi renginizden vazgeçmeyin hanımlar, sonra pişman oluyorsunuz. KLJGKJFKL

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
Sarının bazı tonlarını kahverenginin tum tonlarini denedim siyah da yaptim ustelik yaz ayinda tum gunes tepeme biniyodu o yakismadi zaten bakır kızıl ya da yine sarının bi kac tonu var istedigim

beri'ncream

Trainee
Tepki
61
Dehşet bi şekilde şu aşağıdaki sarıyı istiyorum ama renk sıfır beden gün içinde yemek nedir unutan kızlar için gibi, eh benim yanaklar da bu renge müsade etmiyor 🥹🥹🤧 Screenshot_2024-01-26-21-32-22-167_trendyol.com.jpg