- Tepki
- 7,306
Forumdakilerin sağlak mı yoksa solak mı olduğunu merak ettim ben sağlağım. Solakların daha zeki olduğunu söylüyorlar. Solaklar, zeki misiniz
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlKardeşim solak zeki olmaktan çok sinir bozucuForumdakilerin sağlak mı yoksa solak mı olduğunu merak ettim ben sağlağım. Solakların daha zeki olduğunu söylüyorlar. Solaklar, zeki misiniz
Allah sabır versinKardeşim solak zeki olmaktan çok sinir bozucu
Bu seçeneği eklemek aklıma gelmediÇift elliyim
EkledimÇift elliyim
Çok önemli deil bence zaten pek böyle insan yok ama eklendiğine göre oyumuzu atalım bizBu seçeneği eklemek aklıma gelmedi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ekledim
Olsun ekleyelim yine de, ne olur ne olmazÇok önemli deil bence zaten pek böyle insan yok ama eklendiğine göre oyumuzu atalım biz
Geçmiş olsunSağlağım ama sol elle de anlaşılır bir şekilde yazabiliyorum. Sağ baş parmağım çatlamıştı ve bilin bakalım kimin sınav haftası. İlk sınavlar bir de klasik olur. Mecbur iki güne kendimi geliştirdim dsıufhalsjdkfaslkdf
Valla bilmiyorum kakskdkfkfkfkktt rica ederimKız 4 sene önceki olay dusfjalskdjfşaskdlf ama sağol
Olmaz olmazhem solağım hem salak hem sağlağım hocam sorun olur mu?
bana takıntılı olmayı bırak cumbokaridesAa biz bunu niye biimiyorduk
İkisi deForumdakilerin sağlak mı yoksa solak mı olduğunu merak ettim ben sağlağım. Solakların daha zeki olduğunu söylüyorlar. Solaklar, zeki misiniz