Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Samimi Bulmadığınız Davranışlar Nedir?

A

Anonymous (3436)

Şimdi size saçma gelebilir ama ben birisine en kötü özelliğin ne diye sorulduğunda çok hızlı güveniyorum,hemen inanıyorum denilmesini biraz tuhaf buluyorum.Hani kötü bir özelliktir tabii ama bu soruya cevap olarak bile kalbim çok temiz alt mesajı var sanki.Sizde böyle tip samimi bulamadığınız davranışlar veya söylemler var mı?

Lilac

Fanbase Starter
Tepki
1,351
Şaka yapıp alinmiyorsun değil mi diye sorulması.Eger aklına bu soru geliyorsa demek ki alınacak bir şey var.
+fiziksel özelliklerle dalga geçince de bunu yapıyorlar. Bi de o 'alınmıyorsun değil mi' sorusunu sorarlarken ki surat ifadeleri
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi size saçma gelebilir ama ben birisine en kötü özelliğin ne diye sorulduğunda çok hızlı güveniyorum,hemen inanıyorum denilmesini biraz tuhaf buluyorum.Hani kötü bir özelliktir tabii ama bu soruya cevap olarak bile kalbim çok temiz alt mesajı var sanki.Sizde böyle tip samimi bulamadığınız davranışlar veya söylemler var mı?
Şöyle bir şey var eğer güvendiği insanlardan çok fazla darbe almışsa, bir süre sonra bu çok kötü bir özellik olarak geliyor insana. Ama tabii senin dediğin türde olanları da vardır mutlaka

Yeni tanıştığı biriyle hemen canım cicim en iyi arkadaşım olanlar. Asla samimi gelmiyorlar. İnsanın birini tanıma süreci olur sonuçta değil mi hatta bazen bu yıllarca bile sürebiliyor

Lilac

Fanbase Starter
Tepki
1,351
bazen fazla iltifat edilmesi. aslında bunu ben de yapıyorum fazla değil ama cidden beğendiğim şeylere karşı. o yüzden belki önyargı olabilir bilmiyorum yani başka insanlar da bir şeyleri beğenip söylüyorlardır ama aşırı olunca yapmacık oluyo. o yüzden ben bir şeyi beğendiğimi dile getirirken bazen tedirgin oluyorum acaba yanlış anlaşılır mı, yapmacık gelmez umarım diye.

benim böyle bir arkadaş grubum var aileme evime anneme babama kadar bakıp eleştiriyo. kıyafetlerime her gün itinayla yorum yapıyor. konu ne zaman kendisi olsa bir şekilde konuyu bana getiriyor ve hep kıyasa giriyor. başlarda takmıyodum ama son zamanlarda canımı sıkmaya başladı ve günlük hayatımı da etkiledi. yani artık en sonunda eleştiricek konu kalmayınca evcil hayvanıma laf etmişti orda anladım artık eleştirmiş olmak için eleştirdiğini.
Ayyy inşallah görüşmüyorsundur hala o arkadaş kılıklı şahıs ile

52Hertz

2025'e kadar depresyonda
Trainee
Tepki
953
Çıkar için birilerinin yüzüne gülen insanlar sen o kişinin arkasından sallıyorsun ama işine yarıyor diye onla aranıda iyi tutuyorsun ama sonra ne oluyor biliyor musunuz arkasından konuşup yüzüne gülen kişiler kıymetli oluyor körlük mü yoksa herkes aslında her şeyi biliyorda o da diğerini mi kullanıyor bilmiyorum

Lilac

Fanbase Starter
Tepki
1,351
bunu yapan iki kişi var aslında ikisi de birbiriyle arkadaş. ikisiyle de görüşmemeye çalışıyorum mümkün olduğunca. birisi hal hatır sorarsa cevap veriyorum sadece ama aralarından biri var ki konuyu aileme kadar getiren kişi onu asla affetmiycem bu konuda. 1-2 aydır görüşmüyorum onunla görüşmek de istemiyorum bir daha.
İyi yapıyorsun, kendi sağlığın için görüşmesen daha iyi olur senin için