- Tepki
- 2,105
Çok küçükken izlediğim ve nasıl denk geldiğimi hatırlamadığım harika bir film önerisiyle geldim. Geçenlerde durduk yere aklıma geldi birden ve açıp tekrar izlemek istedim. Zamanında beni hüngür hüngür ağlatmıştı kendileri.
Kadro inanılmaz zaten ama başroller... Ah, o başroller... Kim Soohyun, Lee Hyunwoo ve Park Kiwoong. Bu beyefendilerin hepsi Kuzey Kore ajanı ve Güney Kore'de gizli görevdeler. Soohyun köyün delisi taklidi yapıyor, Hyunwoo liseli bir genç taklidi yapıyor ve Kiwoong da rock şarkıcısı (?) taklidi yapıyor. Kuzey Kore'deki yetkililerden gelen yeni görevler üzerine bu üçlünün aksiyon dolu süreci de başlamış oluyor. Daha fazla detay verirsem aşırı spoiler veririm korkusuyla çok da detaya girmiyorum ama sonunda hüngür hüngür ağladım gerçekten, çok iyi bir film.
NOT: Az önce edindiğim bir bilgiye göre kendisi webtoon tabanlı bir filmmiş. Sanırım webtoon halinin Türkçe çevirisi yok ama duyanınız/bileniniz/okuyanınız varsa ben de bir dal çeviri alabilirim, çok iyi olur. KJDLFGLFKL