Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Selam Deprem Olayindan Sonra Donus..

I

Ikiryō

bu deprem olaylarindan sonra bir daha kpop idolu vs desteklemeyecegimi soyleyip siteyi -gercekten- terk etmistim. kendi destekledigim gruptan da tiksindim ve sert sozler sarf ettim (pisman degilim) ara sira can sikintisindan siteye bakiyordum. sonra forum acildigini gordum. birileri olumsuz bir yorum yapsa bile saygi cercevesinde tartisildigini gordum. toksik kitlenin burada olmadigini gorerek kafami biraz olsun dagitmak icin siteye kayit yaptim. eski kullanici adami kullanmadim ve normal sitede her zaman tek bir hesap kullandim. bana guvenebilirsiniz khsydgwhdg. nickimi soylesem belki taniyabilirsiniz ama bana kalsin 🤨 LUTFEN TOKSIK KITLE GELMEYIN BURAYA ever boyle.. kendimi su an iki yuzlu hissediyorum dondugum icin ama cidden stresli bur donemdeyim.. sizler nasilsiniz 🦔

Ekli dosyalar

• images.jpeg
    images.jpeg
    28.5 KB · Görüntüleme: 6

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Profilindeki kim Arthur çizgi filmindeki karakterlere benziyor. Çoğu kişi sitedeki kullanıcı adıyla katılmadı bence ben de farklı bir adla katıldım. Sorun yok o yüzden.

Konu Sahibi
I

Ikiryō

Profilindeki kim Arthur çizgi filmindeki karakterlere benziyor. Çoğu kişi sitedeki kullanıcı adıyla katılmadı bence ben de farklı bir adla katıldım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Profilindeki kim Arthur çizgi filmindeki karakterlere benziyor. Çoğu kişi sitedeki kullanıcı adıyla katılmadı bence ben de farklı bir adla katıldım. Sorun yok o yüzden.
lauranin yildizi laura en sevdiigm cizgifilmdi laura reyiss 😽

Konu Sahibi
I

Ikiryō

Gerçekten burası siteden daha iyi. senin fikrine katılmıyorsa bile saldırmıyorlar dnmdmd
hakaret ve kotu niyet icermedigi surece olumsuz yorum cook normal. ama maalesef sitede buna bile tahammul yok 😶
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hatırlıyorum o çizgi filmi. Ayakkabısına sim döktüğü bir bölüm var mıydı? Nedense aklımda o kalmış.
evett sans getirdigini dusunuyordu hatta 😥😥😥

Konu Sahibi
I

Ikiryō

Konu Sahibi
I

Ikiryō

Hoş geldin. Stresli bir dönemden geçiyormuşsun dilerim ki en güzel ve en doğru şekilde atlatırsın bunu. Geri dönüşünü iki yüzlülük olarak görmüyorum. Olayın harareti ve kalp kırgınlığının yoğunluydu belki seni buna iten, bilemeyiz. Ben aynı ismimle katıldım buraya. Zaten netizenturkey'e katılışım depremden bir önceki güne tekabül ediyor. Öncesinde haberleri okuyup geçen biriydim. K-Pop'tan başka sebeplerle uzaklaştığım yıllarım da oldu. Ama sonuçta buradayız ve bugünün tadını çıkarmak, bugünü yaşamak önemli olan. Umarım toksik tayfa buraya gelmez. Ama gelirlerse de bizim kendimizden ödün vermeden sohbetimizi korumamız gerektiğini düşünüyorum. Ortalık karıştırmaya mahal vermemeliyiz.
cok tesekkur ederim cok kibar ve cok iyi kalplisiniz umarim herhnagi bir olumsuzluk cikmadan guzelce geciniriz 🙏🏻🤕🙏🏻🤕🙏🏻🤕

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 154

Hoşgeldinnnn 🥳

Happy Anniversary GIF by Sesame Street