Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Selam Deprem Olayindan Sonra Donus..

Konu Sahibi
I

Ikiryō

Cocukken hep Laura gibi odam, evim olsun falan isterdim. Birazcik cocuklugum sacma gectiginden Laura boyle benim icin kacisti 🙃 ondan duygusal bir bagim var. Bi kac yil once korku filmi sevdam baslayinca Laura'nin yildizinda korku filmlerine ne kadar atifta bulundugunu fark edince tekrar izlemeye basladim. Boyle benim icin Bayan Mellard'in Maceralari, Keloglan ve Laura terapi gibi bi sey.
cocukken benimde odam olmadigindan lauranin kendine ait bi alaninin olmasi hep wow gelirdi..
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

hosbuldumm 💌💌💌💌💌🤕🤕🤕😽

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Cocukken hep Laura gibi odam, evim olsun falan isterdim. Birazcik cocuklugum sacma gectiginden Laura boyle benim icin kacisti 🙃 ondan duygusal bir bagim var. Bi kac yil once korku filmi sevdam baslayinca Laura'nin yildizinda korku filmlerine ne kadar atifta bulundugunu fark edince tekrar izlemeye basladim. Boyle benim icin Bayan Mellard'in Maceralari, Keloglan ve Laura terapi gibi bi sey.
Trt Çocukta o kadar çok Keloğlan çıkıyordu ki ezberlemiştim artık bölümlerini. Ben adventure time, powerpuff girls ve esrarengiz kasabayı çok seviyorum. Powerpuff girls'ün orijinal versiyonu ama yenisi hiç güzel değil. Çok çocuksulaştırmışlar. Teen Titans da öyle.

Konu Sahibi
I

Ikiryō

Trt Çocukta o kadar çok Keloğlan çıkıyordu ki ezberlemiştim artık bölümlerini. Ben adventure time, powerpuff girls ve esrarengiz kasabayı çok seviyorum. Powerpuff girls'ün orijinal versiyonu ama yenisi hiç güzel değil. Çok çocuksulaştırmışlar. Teen Titans da öyle.
powerpuff girls benim ve kizkardeslerimin tipleriyle o kadae uyusuyor ki cidden bizden esinlendilee sanabilirsiniz ve esrarengiz kasabayi biraz daha buyuyunce izlmeye basladim illuminati olaylari vardi korkutucydu benim icin...

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
powerpuff girls benim ve kizkardeslerimin tipleriyle o kadae uyusuyor ki cidden bizden esinlendilee sanabilirsiniz ve esrarengiz kasabayi biraz daha buyuyunce izlmeye basladim illuminati olaylari vardi korkutucydu benim icin...
İlluminati ile alakalı değil aslında. Üçgen bir karakter var o da doların üstündeki üçgenden esinlenilmiş.

thumbs_b_c_43bda85ca74ca0c7f728f3312b31c266.jpg
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Evet Powerpuff Girls'un eski versiyonu daha guzeldi. Unutmusum ama Ejderha Avcisini da cok severdim izledin mi bilmiyorum ama. Iki tane adam vardi boyle ucan adalarin uzerinde ejderhalarla savasirlardi. Cok guzeldi o ya 😕
Yok izlemedim hiç. Ben Bakugan ve Ben 10 izliyordum ama Bakugan çok tutmadı galiba.