Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Seventeen'den Hoshi, Yayın Sırasında Arayan Sasaeng Hayranlarını Dava Edeceği Konusunda Uyardı

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,222
Puan
59
Ayın 9'unda Hoshi, Weverse'te canlı yayın yaparak hayranlarıyla iletişim kurmaya başladı. Konuşması sırasında “Ararsanız canlı yayın olmayacak. Beni arama." dedi düz bir yüz ifadesiyle.

Hoshi yayındayken birinin sürekli arayıp durduğu ortaya çıktı. Hoshi, “Tepki vermek bile sinir bozucu. Bilinmeyen kimliğiyle arasan bile ihbarda bulunup şikayette bulunabilirim.Genç olduğundan korktuğum için şikayette bulunmuyorum" dedi.

“Carat (fandom adı) ile iyi vakit geçirmek için zaman ayırmaya çalışıyorum, o zaman neden sözümü kesiyorsun? Numaramın doğru olup olmadığını mı kontrol etmek istiyorsun? Senin terbiyen yok” diyerek eleştirilerine devam etti.

Hoshi geçen ay canlı yayın sırasında da benzer bir şey yaşadı. O sırada şöyle dedi: “Vay canına, gerçekten. Yayın sırasında beni ararsan numaranı açıklarım, o yüzden lütfen beni gerçekten aramayın" diye uyardı.

Ayın 7'sinde Jeonghan ve Mingyu birlikte yayın yaparken bir telefon aldıklarında, Mingyu "bu yüzden zor zamanlar geçirdiğini söyledi." diyerek onaylamadıklarını ifade ettiler. Daha sonra Jeonghan bunun "çok yanlış" olduğunu güçlü bir şekilde ifade etti.

-

images.jpeg
 
Üst