Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Shipper Lar Tarafından Taciz Edilen Idol

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Holland sırf gay olduğu için gay shipper lar özellikle taekook'lar tarafından idollerinin cinsel kimliği hakkında ipucu almak için Holland'ı sık sık rahatsız ediyorlarmış.holland kendisini ilgilendirmediğini artık kendisini rahat bırakmalarını istediğini söyledi.bundan kısa bir süre sonra taekook adını verdiği için taekook fanları tarafından (army değil taekook fanları lütfen fandomu bu ucubelerden ayrı tutalım) linçlendiği için özür dilemek zorunda kaldı.Sırf cinsel kimliği yüzünden adımı taciz ediyorlar bide rahatsızlığı dile getirince linçliyorlar manyaklar.

peterpan

Fanbase Starter
Tepki
1,253
dün keşfete düşmüştü o zaman haberim olmuştu benim de. çocuk en son canlı yayın açmış. orada da taekook gerçek mi diye sormuşlar (hayır ne alaka bacımm ne alaka yaniii). neyse o da ship ismini söyleyerek insanların cinsel kimliği beni ilgilendirmiyor tarzı bişey demiş. bu sefer de vay efendim 'sen niye belli bir ship isminin adını verdin yayında' diye linçlediler. o da özür msjı yazdı dün twitter üzerinden. herkes kafayı yemiş özetle.

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,851
Holland sırf gay olduğu için gay shipper lar özellikle taekook'lar tarafından idollerinin cinsel kimliği hakkında ipucu almak için Holland'ı sık sık rahatsız ediyorlarmış.holland kendisini ilgilendirmediğini artık kendisini rahat bırakmalarını istediğini söyledi.bundan kısa bir süre sonra taekook adını verdiği için taekook fanları tarafından (army değil taekook fanları lütfen fandomu bu ucubelerden ayrı tutalım) linçlendiği için özür dilemek zorunda kaldı.Sırf cinsel kimliği yüzünden adımı taciz ediyorlar bide rahatsızlığı dile getirince linçliyorlar manyaklar.
Taekookerların toksikliği Everest dağında falan o derece yani