Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Yine Gay Shipperlar

Eren yeager

Fanbase Starter
Katılım
7 Tem 2023
Mesajlar
453
Tepki
1,914
Puan
49
Bu bana mı bir iğrenç geldi. yorumlara baktı S*** göndermesi filan varmış video da.bir düşünsenize suyu ne kadar hızlı içtiğinizden "hmm demek boğazı geniş arkadaşına nasıl sımdi s***** çekiyordur" diye çıkarım yapıyorlar.Bunu bir kadına yapsalar taciz diye linçlerler erkek olduğu için bu normal mi oluyor şimdi?
 

layley

Trainee
Katılım
23 Eyl 2023
Mesajlar
174
Tepki
449
Puan
51
bxb ve gxg shipler inanılmaz bir seviyedeydi öncelerde. Her yerde teoriler, resimler, shoplar ve videolar vardı. İnanılmaz bir kitlesi vardı bu shiplerin. Çok rahatsız edici noktaya gelip idollerin uyardığı zamanlar da olmuştu. Seneler geçtikçe attık azalmıştır diye düşünüyordum. Çok az görüyordum çünkü. Ama belli ki hala varmış 😬
 

ponywinx

Judith🩷
VIP Visual Queen
Katılım
15 Eyl 2023
Mesajlar
1,535
Tepki
2,869
Puan
143
Chanbaek shipperlar devam etmiyor sanıyordum büyük yanılmışım shipper dendi mi tetikleniyorum özellikle taekook başta olmak üzere hyunlix de dahil bütün popüler bxb shipler (buna chanbaek de dahil artık) dediklere şeye bak... Tek kelimeyle iğrenç hayır belki suyu ondan daha hızlı içebileceği için öyle gülerek bakıyo şaşırmıyo her şeyi cinselliğe bağlayan insanlardan nefret ederim
 
Ü

Üye silindi 187

Chanbaek fanlardan az çekmedik bir exol olarak ama bu ikili de biraz değişik yani mesela hatırlıyorum chanyeol ınsta canlı yayını yapıyordu yorumlarda chanbaek gerçekse burnuna dokun yazıyorlar o da gidiyor hemen dokunuyor.Bas baya üyeler de rahatsız olmuyor ama bu kadar da olmaz.Chanbaek'in bu kadar popüler olmasına da şaşırmıyorum çünkü cidden bu ikili kameralar önünde bir tuhaf davranıyor baekhyun el şakaları seven biridir ve diğer üyelere çok şaka yapar onlara sarılır felan ama ne zaman chanyeol ile bir yakınlık kurmak felan istese bilerek aşırı utanmış tatlı çocuk gibi davranıyor baekhyundan korkulur cidden. Ben anlamıyorum ya sizi sözde fanlarınız fantezi ürünü haline getiriyor sırf bunun için bile fanservis yapılmaz.
 
Üst