Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Sıkıntılı Idoller Ve Onların Görmezden Gelinmesi.

Katılım
10 May 2023
Mesajlar
41
Tepki
75
Puan
8
İdollerin kamera arkası hayatı ifşa olduğunda ortaya garip tablolar çıkıyor. Bazıları sektörden sürülürken bazıları hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Bildiğiniz skandalı olduğu halde hala devam eden idoller var mı ve skandalı ne?
 
Konu Sahibi
L Best Dedective
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
41
Tepki
75
Puan
8
Bence bu idollerin düşünme süreci sonrası sektöre dönmeleri saçmalık. Tatilini yapıp hiçbir şey olmamış gibi kameraya gülümsemeye devam ediyorlar. Mağdurların çektiği acıyı asla anlayamazlar.
 

2307

Fanbase Starter
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
535
Tepki
1,173
Puan
27
Konum
HayDay'de ki çiftliğimdeyim📍
Sunwoo için okul zorbalığı iddiaları vardı ne olmuştu bilmiyorum ama kadın düşmanlığı içeren sözler söyleyip gülmüşlerdi ikisi(evcil bir hayvan beslemek istesem bu yabancı bir kadın olurdu)
Havalı olabileceğini falan sandı herhalde aptal.
 

eyusei

Trainee
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
28
Tepki
22
Puan
8
İdollerin skandalları zaten başlı başına bir sıkıntıyken benim canımı daha çok global fanların onları körü körüne savunması sıkıyor. NCT Lucas'ın skandalından sonra özellikle Türk fanların TikTok'ta savunduğunu gördüm bunun gibi daha nice örnek de mevcut. Skandal konusu açılmışken ekliyim dedim askdjlsakd
 
Konu Sahibi
L Best Dedective
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
41
Tepki
75
Puan
8
Haklısın benimde bunu yazarken aklıma onlar geldi. Her yaptıklarını unuttular.
BB bunun bence en büyük örneği. Hiçbir üyesini hiçbir mecrada görmek istemiyorum artık resmen. Birinin kadınlara yapmadığı kalmadı, diğeri onu destekledi, biri çanak tutmaya devam ediyor. Zaten Daesung yaptığı kazada birinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Yarardan çok zararı olan beş kişinin hâlâ sektörde olması ve bunlarla işbirliği yapma cesareti gösterenlere şaşıp kalıyorum. Tam anlamıyla şaka gibiler.
 
Üst